Ruff. Opublikowano 18 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2004 Z uwagi na korzystne wróżby pogodowe na sobotę proponowałbym jakąś dłuższą (dłuższą niż latanie po mieście, ale bez przesady) przejażdżkę powiedzmy od 9-10 do godzin okołomszalnych :buttrock: czyli w zależności od tego czy bedziemy chcieli zdążyć na mszę czy nie, do13-14 z minutami. Myslę, że długość trasy nie mogłaby przekraczać 200-250 km (na 4 godziny to chyba rozsądne). Czy byłby ktoś chętny?? Jesli tak to zdecydujcie się w miarę wczesniej, bo jeszcze pasowałoby jakąś sensowną traskę ustalić...A pozatym mam "ofertę zatrudnienia" :buttrock: i jeśli nic nie wyjdzie z sobotnich przelotów to może się na nią zdecyduje... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szereny Opublikowano 18 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2004 Chętni?? Oczywiście, ale mam prośbę - prawdopodobnie Xtr będzie na uczelni w sobotę, a chętnie bym się zabrała z Wami wcześniej na tą "okrężną drogę do kościoła" :buttrock: . Czy mógłby ktoś znieść moje towarzystwo jako plecaczka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 18 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2004 Moto juz odstawilem a tu mowia ze ma byc pod 20st w tym tygodniu :buttrock: wiedziałam że tak będzie, mhm mhmchętnie bym się zabrała z Wami wcześniej na tą "okrężną drogę do kościoła" . Czy mógłby ktoś znieść moje towarzystwo jako plecaczka??? :roll: nie będzie Wam przypadkiem potrzebny fotograf? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 18 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2004 Czy mógłby ktoś znieść moje towarzystwo jako plecaczka???nie będzie Wam przypadkiem potrzebny fotograf? To Ci arcyciekawe zjawisko...Jak na razie zgłosiły sie dwa plecaczki, i żaden kierownik jednośladu...Panowie... Duch w narodzie zamar(z)ł :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciach Opublikowano 18 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2004 jak ktoś ma ochote to serdecznie zapraszam do CarpeDiem2-dziś studenckie poniedziałki...duży lany żywiec 3PLN! ale dopiero od 21-godziny.ja tam bede napewno do wczesnego poranka...pozdrowienia!aaa...to wkońcu gdzie jutro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 18 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2004 Jak na razie zgłosiły sie dwa plecaczki, i żaden kierownik jednośladu... Witam,ja niestety jeszcze nie wiem czy w sobote będę miał czas polatać przed mszą.Oczywiście na msze jade motocyklem.Pogoda będzie podobno ok.Jak co to u mnie jest jedno wolne miejsce(ale czwartek,piątek będę wiedział czy z wami pośmigam).p.s jutro gdzieś się spotykacie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drfugazi Opublikowano 18 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2004 Czy mógłby ktoś znieść moje towarzystwo jako plecaczka???nie będzie Wam przypadkiem potrzebny fotograf? To Ci arcyciekawe zjawisko...Jak na razie zgłosiły sie dwa plecaczki, i żaden kierownik jednośladu...Panowie... Duch w narodzie zamar(z)ł :buttrock: E, no ja jak zwykle profilaktycznie się nie odzywam, ale jeśli warunki pogodowe dopiszą itepe itede, to zapewne się pojawię popilnować motocykli i kulnąć się w jakąś traske. A i miejsce dla plecaczka się znajdzie :buttrock: Hough ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groch Opublikowano 18 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2004 Dzień dobry! Ja tu nowy ale chętny.Ostatnio w niedzielę na Czyżynach kogoś poznałem i ktoś poznał mnie ale generalnie to dopiero się wkręcam. Podobno moja dwukolorowa XJ jest rozpoznawalna więc jeśli ktoś mnie widział to wie, że nie podszywam się pod motocyklistę. PozdrawiamGroch ps. Nie miejcie mi za złe jak będę się czasem wpraszał na spotkania albo wyprawy. Lubię jeździć tak bardzo, że świetnie bawię się sam ale jak jest ktoś chętny na trasie to tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristo Opublikowano 18 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2004 Lubię jeździć tak bardzo' date=' że świetnie bawię się sam ale jak jest ktoś chętny na trasie to tym lepiej.[/quote'] Milo czasami uslyszec takie slowa. Zupelnie jakbys mi je wyjal z gardla :buttrock: Jazda w pojedynke daje duzo satysfakcji, no nie? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fellipe Opublikowano 18 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2004 Groch:Ostatnio w niedzielę na Czyżynach kogoś poznałem i ktoś poznał mnie powitac.... Nie miejcie mi za złe jak będę się czasem wpraszał na spotkania albo wyprawy im wiecej nas tym lepiej... heh rosnie nam grono szybciutko....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziggy Opublikowano 18 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2004 To Ci arcyciekawe zjawisko... Jak na razie zgłosiły sie dwa plecaczki, i żaden kierownik jednośladu... Panowie... Duch w narodzie zamar(z)ł Trza ratowac wizerunek motocyklisty polskiego, wobec tego oswiadczam, ze z dziką przyjemnoscia przyjme w me skromne siodlo plecaczka, ktory nie ma transportu.Oferuje pelną atrakcji i przygod trase Krakow :arrow: kosciolek :arrow: Krakow :buttrock: . Jako porządna firma, gwarantuje podrózujacym przytarciesliderow w nowo nabytych spodniach :buttrock: . (Ok ok , zartowalem).Plecaczek musi miec kask, wyjezdzam po 13. Zapraszam na PW. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 18 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2004 Oferuje pelną atrakcji i przygod trase Krakow kosciolek Krakow . Jako porządna firma, gwarantuje podrózujacym przytarcie sliderow w nowo nabytych spodniach . (Ok ok , zartowalem). Plecaczek musi miec kask, wyjezdzam po 13. Hieh, jeśli jakiś plecaczek chce przezyć wspaniałą przygodę przyjechania pod kościółek na 50cc bzykadle to ja nawet moge fajny kask zabrać z domu :mrgreen: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 18 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2004 Ja w sobotę chętnie. Plecaczek z przyjemnością przyjmę, choć wygodnie to u mnie jest średnio :buttrock: Fellipe sv - jak moje tempo przy ostatniej jeździe? Normalnie jeździcie szybciej czy tak właśnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 19 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2004 wiedziałam że tak będzie' date=' mhm mhm [/quote']nie boj, nie bojten tydzien to juz tak ostatnie podrygi. podejrzewam ze do soboty pogoda i tak sie popsuje, wiec nigdzie nie pojedziecie, o! :)Pavka - jak ty mozesz puszczac zone sama z jakimis obcymi facetami, w dodatku na moto? przeciez kazdy motocyklista to pijak i zlodziej, bo kazdy pijak to zlodziej ;) Zdrv ps. jesli ktos ma pozyczyc motorek na sobote to ja chetnie :mrgreen: :buttrock: :smile2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 19 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2004 Ostatnio w niedzielę na Czyżynach kogoś poznałem i ktoś poznał mnie Czołem' date=' m.in. mnie poznałeś :) Nie miejcie mi za złe jak będę się czasem wpraszał na spotkania albo wyprawyNo co ty ;D, pogniewamy się :buttrock: Widzę, że plecaczki to wszyscy chętnie wezmą, ale pod kościół. :)A o ile ja umiem czytać to plecaczki chcą się gdzieś przejechać przed mszą. I na razie widzę, że ewewntualnym chętnym jest tylko Fugazi.Przy okazji: u mnie też jest z tyłu miejsce - chyba, że ktoś się brzydzi jeździć rozwalonym GSem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi