Siaśka Opublikowano 16 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2004 czy ktoś mi uwierzy że tego dnia nie zrobiłam więcej zdjęć :?:a może by tak jutro do IMAX'a na Nascar 3D (19.15)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szereny Opublikowano 16 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2004 Siasiaczy ktoś mi uwierzy że tego dnia nie zrobiłam więcej zdjęć NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :twisted: :twisted: :twisted: A kto twierdzi, że sezon się już skończył, ten jest w wielkim błędzie :buttrock: Dizsiaj była wspaniał a pogoda. Do tego las wygląda po prostu rewelacyjnie :buttrock: Dla wątpiących - padać zaczęło dopiero wieczorem :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 16 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2004 Zaczeło lać mniej więcej jak byłem w połowie drogi do domciu, czyli jakieś 10 km. Nie ma co, jutro gdzieś jade na 100% :buttrock: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukazzz Opublikowano 17 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2004 lukazzza wszędzie pełno :buttrock: też Cię dzisiaj widzieliśmy To moj brat bliźniak :mrgreen: a może by tak jutro do IMAX'a na Nascar 3D (19.15)? Czemu nie, jak cos to chetnie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 17 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2004 a może by tak jutro do IMAX'a na Nascar 3D (19.15)? poniewaz dzis nie pada i nie bedzie ( ONet tak napisał) to my jedziemy sobie na traske..... moze w Jure ?zobaczymy co do Imaxa to jeszcze nie wiemy ale moze....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 17 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2004 pewnie zaczepie o Olkusz , mozecie mi dokladnie opisac gdzie sa te slynne gofry po ktorych wszystko do pionu wsaje ? ( szczególnie 500 - ki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 17 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2004 pewnie zaczepie o Olkusz ' date=' mozecie mi dokladnie opisac gdzie sa te slynne gofry po ktorych wszystko do pionu wsaje ? ( szczególnie 500 - ki)[/quote']eee to nie po gofrach (były już zamknięte)co do kina, my się wybieramy. Nascar jest w Plazie o 19.15 więc ok. 19 koło kasy jakby ktoś miał ochotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 17 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2004 Kurka.....nie bylo mnie to trochu a tu nastepne strony w tym watku :buttrock: Ja niestety dzisiaj nie pojde z wami do kina, czeka mnie dluga noc nauki :buttrock: Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 17 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2004 a my a domku , kto nie jezdzil tego strata pogoda super , nie lało , nie świeciło po oczach , wiatru nie było ,no miodzio...tylko ta temp. ... trzeba było wrzucic kolejną warstwę pod kurteczke ale jak juz pisałem miodzio..........i do kina tez idziemy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fellipe Opublikowano 17 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2004 Ja tez dzis nawinalem 140km. niewiele ale zawsze cos.Polo zdaje sieb minelismy sie na pasie....Ale co sie odwlecze to.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 17 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2004 A mi dziś stuknęło 5000 km przebiegu 8) (w cholere dużo, nie? :buttrock: ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 18 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2004 A mi dziś stuknęło 5000 km przebieguJa w tym sezonie zrobilem 8000km. Moto juz odstawilem a tu mowia ze ma byc pod 20st w tym tygodniu :buttrock: No ale coz - ogolnie juz sie niebezpiecznie robi na drogach - wczoraj pojechalem na lisciach jak na lodzie i mialem serce w gardle jak pan nubira wyjechal mi przy prawie 100km/h. ale sie udalo :buttrock:W kazdym razie tym co jeszcze jezdza, to pozazdroscic :ehz: Jak jutro-spotkanie w Free Pub??Zdrv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 18 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2004 czy ktoś mi uwierzy że tego dnia nie zrobiłam więcej zdjęć Nikt :buttrock:nikt w to nie wierzy i nikt w to nie uwierzy :) gdzie sa te slynne gofry po ktorych wszystko do pionu wsaje ? ( szczególnie 500 - ki)eee to nie po gofrach (były już zamknięte) Gdybym wtedy zjadł gofra to by 500-tka nie stanęła do pionu, a tak to balastu nie było :banghead: kto nie jezdzil tego strata pogoda super , nie lało , nie świeciło po oczach , wiatru nie było ,no miodzio... tylko ta temp.Dobrze mwói dać mu wódki :buttrock:Było czadowo - bardzo byłem stęskniony za moją Suzi, ale juz się troszke pocieszyłem :buttrock: Polo zdaje sieb minelismy sie na pasie.... No właśnie, co się stało, że nie pojechaliście za nami ?? Czekaliśmy chwile...Wydało mi się, że jak was opuszczałem to mówiliście, że jedziecie...Przynajmniej Ziggy tak mówił... Ja w tym sezonie zrobilem 8000km. Moto juz odstawilem a tu mowia ze ma byc pod 20st w tym tygodniu [...] W kazdym razie tym co jeszcze jezdza, to pozazdroscic A tłumaczyłem jak człowiekowi, że za wcześnie :)Jakieś małe mroziki cię wystraszyły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 18 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2004 A tłumaczyłem jak człowiekowi, że za wcześnie Jakieś małe mroziki cię wystraszyły...no mozesz jezdzic caly rok, tylko potem sie nie zdziw jak nie bedziesz mogl ruszac palcami, albo zgiac kolan :buttrock:Ale i tak co 3-4tyg (jak pojade do domku) bedzie trzeba maszyne odpalic i sie kawalek przejechac - temp niewazne :buttrock:Zdrv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukazzz Opublikowano 18 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2004 Jak jutro-spotkanie w Free Pub?? Wlasnie nie do konca wiadomo.... :buttrock: http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...p=240861#240861 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi