Polo Opublikowano 11 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2004 dobra to ja mobilizuje moja żone to coś wypiecze i przyniesiemy do WASjako że mamy niedaleko to przytruchtamy na butach ,ale spowrotem to mnie bedziecie musieli odniescna szczescie lekki jestem : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szereny Opublikowano 12 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2004 Jak tylko się wyrobię, to przyjdę. Jednak nie wcześniej niż 20-ta, chyba, że sobie zajęcia odpuszczę :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 12 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2004 my bedziemy 19.15 , ciasto sie piecze w piekarniku,....... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 12 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2004 Hej ja tez będe tylko ciasto kture upiekłem zjadłem dzis w pracy :) dla pocieszenia powiem ze było niezbyt pyszne :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 12 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2004 ciasto sie piecze w piekarniku' date='....... :banghead:[/quote'] a ja już upiekłam czipsy, precelki, delicje... uwarzyłam piwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 12 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2004 a ja już upiekłam czipsy, precelki, delicje... uwarzyłam piwo...Spoko ja wpadne koło 18.30-19.00,he,he będę miał miejsce siedzące :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 12 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2004 Ja będe gdzieś koło 19 :banghead: Dzis przejechałem 2 * 55 km na moto i .... dawno tak nie zmarzłem, jak do szkoły przyszedłem to miałem tak skostniałe palce ze przez godzine pisać nie mogłem :/To już chyba rzeczywiście koniec sezonu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon Opublikowano 13 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2004 hej wszystkim !!!! ja wam powiem że siedze teraz w Rabce i tak pi....dzi że kurde skrobanka na wechikułachmimo to śłoneczko świeci!!!!Pawka sorki że nie dotarłem ale niestety mam taka prace!!! :banghead: wracaj szybko do zdrówka myśle że Siasia Ci w tym pomoze :) pozdrowionka dla wszystkich!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 13 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2004 Cześć i czołem !!!Jak tam kaczorki po wczorajszej imprezce :banghead: ?? Byłe świetnie - szkoda, że musiałem tak szybko uciekać, ale w poprzednią noc spałem tylko trzy godziny i po trzech piwkach leciałem na ryjek troszku :)(cos mnie trójka prześladuje :D ) Na następny raz postaram sie być w lepszej formie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 13 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2004 Na następny raz postaram sie być w lepszej formie...no a ja postaram się przyjechać busikiem ,posiadówa była fajna(dobrze że komitet mieszkaniowy nie wpadł :mrgreen: )Dzis pogoda ok nawet temperaturka w normie,więc kawe troszke po zakopiance pogonie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 13 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2004 sorki ze nas nie bylo, mam andzieje ze uda nam sie to naprawicwracaj szybko do zdrowia!!!! i trzymam kciuki za przyszly tydzien!!oby byl cieplejszy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szereny Opublikowano 13 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2004 Heh, ja o północy byłam już w domku :P Pobódka dzisiaj 5.30 :cry: , ale warto było :banghead: Pavko, ale masz ześwirowanych kumpli w pracy :) Choć nie powiem, zabawni są :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 13 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2004 :banghead: :) Dzięki wszystkim, miło nam było. Mam nadzieję że nie zniechęciliście się do podróżowania drogami powietrznymi... a kto nie dotarł niech żałuje :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 13 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2004 a kiedy zdjecia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 13 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2004 HI no jak jak sie będe gdzies wybierał samolotem to chyba przez inny Airport :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi