Mazda82 Opublikowano 7 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2004 Pavka mam cos ciekawego "Tajemnica Grypserki" to o wiezieniach i tych co tam "wypoczywaja" z całej polski. Dosc ciekawa lekturka :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 7 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2004 Pavka mam cos ciekawego "Tajemnica Grypserki" to o wiezieniach i tych co tam "wypoczywaja" z całej polski. Dosc ciekawa lekturka :mrgreen: dla kogos kto nie moze wychodzic z domu, lub jest to bardzo utrudnione zewy wyjsc na "spacer"niak to lepiech moze cos z fantastyki :) ew. komedii ale ja to bym chetnie przeczytal jak skoncze zalegle SM i M i blaszany bebenak :)ew. ma ktos nowego sapka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 8 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2004 Pavka...a może chcesz poczytać wszystkie światy motocykli o '99roku? mam nawet troche wczesniejszych...ale mam coś lepszego! Encyklopedia motocykli-538stron!nikomu niepożyczam...ale moge zrobić wyjątek Tak, i wrzuć Mu jeszcze to wszystko na chorą nogę :mrgreen: :) A poważniej - gdybym mógł się jakoś przydać (pisałem wszak kiedyś pracę magisterską o przestepstwach drogowych :mrgreen: - może coś jeszcze pamiętam..?) - dawaj znać bez krępacji!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 8 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2004 Zobaczcie to:http://www.jawa.as/ Ciekaw jestem czy Rozio by to zmieścił u siebie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 8 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2004 Nie było mnie zaledwie jeden dzień na 4um a tu znowu dwie strony przybyło, spam rulez :D Pavka:bo ja już niestety skończyłem sezon Najszczersze wyrazy współczucia z powodu gipsu. :DA jak virażka - cała ??Przy jakmiś piwie podasz namiary na kolegę to mu zrobimy przyspieszony kurs z przepisów ruchu drogowego :DNa 4um tego raczej nie rób :D Ubezpieczyciel wycenił szkody w Suzi na 4100 !!Moze nawet na tym nie stracę... :DJutro jade do Ridera i zobaczymy co się da zrobić, żeby jeszcze w tym sezonie pośmigać - może przed 23 się wyrobię... muzyk:Zobaczcie to: http://www.jawa.as/ To jawa produkuje jeszcze cywilne motocykle ?? Myslałem, że juz tylko żużlowe...Ciekawe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon Opublikowano 8 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2004 kurcze ja nie wiedziałem że jawa ma takie wynalazki to jest cos :D :D :D tak apropo gościa widze że wszyscy widzieli tego gościa co Pavka miał z nim starcie :D Pavka szybkigo powrotu do zdrowia!Siasia napewno sie Toba zaopiekuje (oczywiscie mówiac dosłownie)pozdrowinka !!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciach Opublikowano 8 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2004 Pavka...moze Ty niezauważyłeś ale koło miejsca wypadku przejeżdżałochyba ze 30 motocyklistów...może oni coś widzieli...poszukaj ich na www.forum.motocyklistow.pl/ w wątku szukam kompanów Kraków... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciach Opublikowano 8 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2004 ludziska z Krakowa.....dożućmy sie do życzeń...tak każdy z osobna.....miło im bedzie:http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...pic.php?t=18928 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 8 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2004 ludziska z Krakowa.....dożućmy sie do życzeń...tak każdy z osobna.....miło im bedzie: http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=18928poszlo! :Djak ktos sie bedzie zenil w krakowie z forumowiczow, to nie wazne jaka pora roku, orszak weselny (eskorte) trzeba zrobic :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 8 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2004 jak ktos sie bedzie zenil w krakowie z forumowiczow, to nie wazne jaka pora roku, orszak weselny (eskorte) trzeba zrobic Monka a szykuje się coś w najbliższym czasie :mrgreen: Ja się pisze jak co :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 8 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2004 na mnie tez moszesz liczyc, tylko podaj date i miejsce - chociazbymmial dopchac :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 8 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2004 Monka a szykuje się coś w najbliższym czasie tej, no nie przeklinaj :Djeszcze mam(y) co robic.po za tym w dzisiejszych czasach po co sie zenic? zadnych ulg dla mlodych malzenstw, ani nic :D lepiej zyc na kocia lape. :D ale jakby cos,kiedys, to licze na wasza eskorte - tylko najprawdopodobniej nie bedzie to w krakowie.. :Dchcoc wydaje mi sie, ze Okrop i Katja podejma ta decyzje wczesniej niz ja :D w koncu ja mam dopiero 19 lat :PPozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 8 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2004 no slawek, ty to jeszcze masz czas, a w naszym wieku to juz nawet nie wypada o takich swinstwach myslec!!! a zeby bylo w temacie, to juz raz pytalem czy z wtorku na jakis inny dzien by sie spotkan przesunac nie dalo?? wtorki mam regularnie zajete :/ ew. na miescie moze czasem we wtorek koo 22 bede ale to tez ze znajomymi :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavka Opublikowano 8 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2004 Proponujemy z Siasią coby najbliższe spotkanie "wtorkowe" zrobić u nas. Zapraszamy wszystkich. Kto nie zna adresu niech się zgłosi na priva, maila lub gg. Co do książek ( :lol: ), to chętnie pożycze fantastykę i historyczne ( o lotnictwie z II w. św. i nie tylko). Maciach, reflektował bym na ŚM, ale nie będe Cię pozbawiał encyklopedi bo chyba jesteś doniej przywiązany (uczuciwo) :twisted: . Jeszcze raz dzięki wszystkim za pamięć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 9 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2004 to juz raz pytalem czy z wtorku na jakis inny dzien by sie spotkan przesunac nie dalo??Jesli o mnie chodzi, to mozemy przelozyc na inny dzien, ale nie na srode :D lepiej na poniedzialek lub ew czwartek.Proponujemy z Siasią coby najbliższe spotkanie "wtorkowe" zrobić u nasPavka, a to spotkanie u ciebie to kiedy? Jak mozesz napisz mi adres na PW.Pozdr ps. czemu taka pogoda na weekend ku....a? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi