monka Opublikowano 6 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2004 Teraz to ja uważam' date=' że ze sprzęgła to wszystko pójdzie - nawet motorynka[/quote']Staaryy. Motorynka to mozna zajechac na gumie z Krakowa do Olkusza i to na dwojce. nogi spuszczasz za siedzenie (do kontroli pionu), stawiasz z gazu (a nawet bez, wystarczy poderwac kierownice) i jazda.To mialem opanowane :) :smile2: A co dzis? latamy? :) ps. edytowane bylo, kto wie dlaczego ten wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 6 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2004 Ja dziś mogę do 19 mniej więcej wyskoczyć (może 19:30). Jest fajna droga przez Liszki na Oświęcim, nom i okolice Krzeszowic zasadniczo - ładne jesienne widoki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 6 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2004 Teraz to ja uważam, że ze sprzęgła to wszystko pójdzie Dokladnie!Wszystko idzie na gume,ja juz widzialem w takiej sytucji Gold Winga 1800,Intrudera 1400,Shadow 750.Jak sie umie stawiac na gume to wszystko idzie postawic!Pozdrawiam Krakow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fellipe Opublikowano 6 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2004 monka:A co dzis? latamy? No ja mysle ze tak.Bede o 18 na Bp na matecznym.Na miejscu pomyslimy gdzie poleciec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drfugazi Opublikowano 6 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2004 Ja dziś mogę do 19 mniej więcej wyskoczyć (może 19:30). Jest fajna droga przez Liszki na Oświęcim' date=' nom i okolice Krzeszowic zasadniczo - ładne jesienne widoki :)[/quote'] O to, to ! Jedźcie w kierunku Oświęcimia, przyłączyłbym się gdzieś w okolicy Zatora, albo jakichś Babic, albo gdzie bądź. W każdym razie dajcie jakoś znać gdzie lecicie i gdzie i o której moglibyśmy się spotkać.Szkoda marnować taką pogodę. Zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon Opublikowano 6 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2004 oki pewnie kiedyś spróbujeFilpe pasowałoby kiedyś na zrobic impreze na zkończenie tak z pompą (horka) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 6 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2004 Ja dziś mogę do 19 mniej więcej wyskoczyć (może 19:30). Jest fajna droga przez Liszki na Oświęcim, nom i okolice Krzeszowic zasadniczo - ładne jesienne widokiBadz o 18:00 na BP na matecznym (patrz post Filipa).Mozemy skoczyc w tamte rejony - ja tez bede mial czas do 20:00 gdziespozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 6 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2004 Dobra, będę. Zaznaczam, że nie jeżdżę szybko i muszę często tankować, ale pewnie damy radę :)A jak się poznamy? :) :D :mrgreen: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 6 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2004 Dzięki wszystkim za edycje WIADOMOCZEGOz powodówWIADOMOJAKICH :) Mam nadzieję, że dzisiejsza wycieczka się udało i obyło się bez "przygód" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 6 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2004 Fajnie fajnie :) Mam nadzieję, że wróciliście bezpiecznie :DDzięki za miłą przejażdżkę! elegancko pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fellipe Opublikowano 6 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2004 Dzis bylo lajtowo.Droga prosta, predkosc oscylujaca kolo 100, papierosek z Grupa Slask i spowrotem do domku.Pozniej przecialem jeszcze miasto w 3 kierunkach i juz jestem w domku w cieplych kapciach... pzdr.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavka Opublikowano 6 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2004 Życze Wam jeszce wielu fajnych jazd przed zimą, bo ja już niestety skończyłem sezon. Pod domem, na zakręcie zahaczył mnie czerwony samochód i zwiał. Efekt- noga w gips na 6 tygodni. Tak więc powoli szukam gdzie by tu wstawić sprzęta na zimę. P.S. Jak ktoś ma pożyczyć jakąś grubą książkę to chętnie skorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spps Opublikowano 7 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2004 Niestety nie mogę pomóc ci pomóc Pavka, ale trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia. Cztając wasze wcześniejsze posty to strasznie wam zazdroszczę takich wypadów, żałuję że nie mogę się dołączyć bo jestem fanem motocykli - ale niestety bez 2oo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 7 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2004 ja już niestety skończyłem sezon. Pod domem, na zakręcie zahaczył mnie czerwony samochód i zwiał. Efekt- noga w gips na 6 tygodni. :) No cóż, jedyne co mogę zrobić to życzyć szybkiego powrotu do zdrowia. A jeśli namierzyłbyś tego skurwiela z katamarana podaj numery/adres właściciela na forum - o krakowskiej grupie forumowiczów zaczną wówczas krążyć podobne opowieści jak o brygadzie RR :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 7 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2004 noga w gips na 6 tygodniUps... to przech***wo....Też życzę rychłego powrotu do zdrówka.PS - jak sie ustawiasz do książek lotniczych (gł. II wojna świat.)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi