Matek Opublikowano 4 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2004 od ciebie z myslenic zakopianka ciengiem prosto az sie skonczy na wielkim rondzie po prawej BP + MCDonald nie mozna nie trafic. spoko dzięki(muszę jeszcze łańcuch naciągnąć,nasmarować ,zatankować)i już jade :mrgreen:.Będe o 18.00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 4 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2004 ja tez oczywiscie sie zjawie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciach Opublikowano 4 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2004 ludzie!!!!no ok. free jest ok.jak najbardzie...ciut nawet lepsze od zburaczanego carpe2 które ma robić niby za knajpe motocyklową...a nawet o moto niema z kim pogadać.a może jednak jutro ostatni raz osada?można by na moto przyjechać.i ciepło będzie!to ostatnie ciepłe dni...więc bądźmy dobrzy dla naszych maszy i przewietrzmy je jadąc do osady!co wy na to?ja i tak na barcie najpierw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 4 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2004 osada moze być a co do tej knajpki co bylismy wczoraj to spoko tylko jest jeden problem nie ma gdzie moto postawic :) jesli jest pogoda bo jak nie to spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 4 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2004 a ja was prosze tylko dzien zmiencie!!! bo wtorki tradycyjnie mam zajente :/bylem posmigac dzisiaj, jak widac szczesliwie wrocilempozdro dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 4 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2004 ludzie!!!! no ok. free jest ok.jak najbardzie...ciut nawet lepsze od zburaczanego carpe2 które ma robić niby za knajpe motocyklową...a nawet o moto niema z kim pogadać.a może jednak jutro ostatni raz osada?można by na moto przyjechać.i ciepło będzie!to ostatnie ciepłe dni...więc bądźmy dobrzy dla naszych maszy i przewietrzmy je jadąc do osady!co wy na to?ja i tak na barcie najpierw. Zgadzam się z Maciachem !!!Poniewaz pogoda jest gites trzeba korzystac póki można i jutro proponuje jednak jeszcze osadę i to na maszynach !!! No i moze troche później, żeby moznabyło polatać wcześniej... :D BTW: Dzisiejsze latanie było czad !!! Dalismy ostro w palniki :))) Poginaliśmy głównie po mieście ale po ułańsku ;) Jak startowaliśmy na światłach na alejach ławą to musiało to wyglądac fajnie :D Za niedługo bedziemy sobie musieli dresy kupić :)Sorry Okrop, że nikt cię nie upszedził, że dzis sobie troszke polatam po południu... tak gdzies od 18.00 tak wygląda... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 4 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2004 BTW: Dzisiejsze latanie było czad !!! Dalismy ostro w palniki )) Faktycznie było :) .Jutro pogoda ma być jeszcze lepsza niż dziś to lepiej do Osady.Ja może przyjade( do końca nie wiem)jutro dam jeszcze znać.Jak tak będę po zakopiance latał w dzień w dzień,to policjantów doprowadze do tego,że mi kolczatke rozłożą na drodze :mrgreen: p.s".....robi się wiosnaaaaaaaaaaa.........." Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 4 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2004 To skoro tak chcecie Osade to moze jutro sie spotkamy??? Tradycyjnie 19?? Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 4 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2004 To skoro tak chcecie Osade to moze jutro sie spotkamy??? Tradycyjnie 19?? No ja myslałem, żeby polatać jutro też trochę, więc albo osada koło 18:00 i potem latamy, albo najpierw latamy i wtedy osada koło 20-21 ??Chyba, że nie będzie chętnych na latanie :)A może zamiast osady jakaś niedługa wieczorna wycieczka od 18 na jakies 3 godzinki to idzie gdzieś dojechac :) ... Zapomniałem sie pochwalić, że udało mi się dzisiaj osiągnąć złoty osiemdziesiąt pare na obwodnicy :) :D :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fellipe Opublikowano 4 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2004 Zapomniałem sie pochwalić' date=' że udało mi się dzisiaj osiągnąć złoty osiemdziesiąt pare na obwodnicy [/quote'] moja suczka pokazala na cyferblacie ok 212-215kmh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukazzz Opublikowano 4 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2004 Chetnie sie gdzies spotkam, moze byc osada, moze byc cos innego :) Zapomniałem sie pochwalić, że udało mi się dzisiaj osiągnąć złoty osiemdziesiąt pare na obwodnicy Nooo gratuluje! to juz jest kawałek predkosci :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 5 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2004 To ja zaproponuje spotkac sie o 18 w osadzie i skoczyc np na rynek do Olkusza posiedziec na kokakoli :)Lepiej gdzies pojechac niz tam siedziec i jesc frytki :)ale oczywiscie sie dostosuje.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 5 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2004 UUU....to ja w takim razie odpadam bo koncze szkole o 18.10 ( chyba ze sie urwe z ostatnije lekcji :) ) Ruff kurde no to dales czadu gratuluje :mrgreen: Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fellipe Opublikowano 5 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2004 monka:To ja zaproponuje spotkac sie o 18 w osadzie i skoczyc np na rynek do Olkusza posiedziec na kokakoli Lepiej gdzies pojechac niz tam siedziec i jesc frytki mi pasuje taki pomysł. w taka pogode grzech siedziec nie na moto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 5 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2004 To ja zaproponuje spotkac sie o 18 w osadzie i skoczyc np na rynek do Olkusza posiedziec na kokakoli Lepiej gdzies pojechac niz tam siedziec i jesc frytki I to jest właściwa postawa !!! :D Czyli o 18:00 w Osadzie i kajsik lecim ;)Ja oczywiście bedę dawał znaki dymno-esmsowe czy uda mi sie opuścić moja pracę :D Co do dresow to ja rezerwuje sobie żółtyA ja oczywiście czarny, ale koniecznie z szarymi paskami :) :D Ruff kurde no to dales czadu gratulujeNo jak na GSa to chyba nieźle było, ale i tak to nie to co chłopaki (Filip czy Matek)... ;) Chyba muszem zainwestowac w tjunink :) Mam jeszcze pytanie: Czy dzisiaj też będziemy tak pycić, bo jeśli byłoby spokojniej to może wziąłbym pasażerkę... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi