Polo Opublikowano 26 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2004 no my też w już w domu i się rozmrażamy' date=' ...[/quote'] hahah ha ale sie usmialem :banghead: bo moja zona przeczytala ten post i krzyczy " Pavki sie ROZMNAŻAJĄ " hehhe a do rzeczy , dzis taki piekny dzien ze zal bylo go zmarnowaci pojechalismy z zona na Słowacje na baseny z ciepła woda - Beszeniowa no suuuper woda jak w wannie 39 C , mozna siedziec calydzien ,a i trasa niczego sobie , wyczaiłem piekna droge przez góry ,15 km nonstop winkle i serpentyny , normalny kosmos , jazda cały czas w pochyleniu i te widoki z przełeczy mniam normalnie cudo , trasa to Kraków - CHyżne - Tresna - Podbiel ( tu skret w lewo) - - Zuberec - Beszeniowa w jedna strone to nie wiecej niz 150 km moze wyskoczymy w nastepny weekend >? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 26 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2004 No ja nie stety nie bylem w sobote na zlocie w Bielsku, ale za to dzis bylem w Korzkwi na ognisku :mrgreen: i bylo bardzo fajnie :banghead: Dzieki wielkie za mile spotkanie, mam nadzieje ze nastepnym razem bede do konca... Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 26 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2004 wyczaiłem piekna droge przez góry[...]trasa to Kraków - CHyżne - Tresna - Podbiel - Zuberec - Beszeniowa w jedna strone to nie wiecej niz 150 kmtak znamy...tamtedy jechalismy jak byl wypad na slowacje w lipcu (ale ciebie nie bylo). rewelacyjna droga.a Beszenowa tez fajna sprawa.:banghead: tylko da sie posiedziec,nic poplywac.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 26 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2004 ale za to dzis bylem w Korzkwi na ognisku :mrgreen: na ognisku byłeś nie w Korzkwii, a w dolince Kluczwody :banghead: Było miło, a fotki już są na stronce :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 27 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2004 fotki już są na stronceostatnie zdjecie z wczorajszego ogniska u ciebie na stronie - czemu Ruff jest łysy?? :banghead:To chyba nie przez za ciasny kask co? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 27 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2004 Ok, melduję się po zlocie :mrgreen: Impreza w sumie fajowa, ale ziąb spieprzył klimat (przynajmniej dla mnie). Było palenie gumy (tradycyjnie wygrał Kudłaty ex aequo z Owsikiem), zapasy na beczkach, później koncert Ligi Dusz (to też tradycja), później miała byc nocna niespodzianka :banghead: , ale domarzłem tak, że zebraliśmy sie ok. 21 :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 27 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2004 ale za to dzis bylem w Korzkwi na ognisku :mrgreen: na ognisku byłeś nie w Korzkwii' date=' a w dolince Kluczwody :banghead: Było miło, a fotki już są na stronce :twisted:[/quote'] .....eeee to nie wazne gdzie, ale bylem :mrgreen: Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 27 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2004 Ja tez się melduję (wiecie dlaczego dopiero teraz :banghead: ).Dzięki za fajną wycieczkę (moja potrzeba paradowania została zaspokojona :banghead: ), ale jakby był jeszcze w tym roku jakiś zlot to możnaby sie wybrać i zostać na zlocie a nie tylko na paradzie. Wycieczka może nie była szybka, ale ekonomiczna :banghead: GS wziął 4,6L/100km :D 15 km nonstop winkle i serpentyny , normalny kosmos , jazda cały czas w pochyleniu i te widoki z przełeczy mniam normalnie cudo , trasa to Kraków - CHyżne - Tresna - Podbiel ( tu skret w lewo) - - Zuberec - Beszeniowa w jedna strone to nie wiecej niz 150 km moze wyskoczymy w nastepny weekend >? No pogodę zapowiadaja na przyszły weekend świetną więc trza gdzieś jechac na cały dzień (albo dwa...) czemu Ruff jest łysy??Jestem łysy, bo jak w sobote zciągnąłem kask i zobaczyłem sie w lusterku to umarłem ześmiechu i coś z tym trzeba było zrobić :D UWAGA APEL !!!ZACZNIJMY PLANOWAĆ WYJAZD NA PRZYSZŁY WEEKEND !!!może ciepłe źródła - na moto zimno to dpbrze by było 4litery wygrzać), a może jakiś zlot gdzieś jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 27 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2004 Nie będę się powtarzał, wiec poczytajcie:http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...p=233109#233109 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukazzz Opublikowano 27 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2004 ale za to dzis bylem w Korzkwi na ognisku :mrgreen: na ognisku byłeś nie w Korzkwii' date=' a w dolince Kluczwody :banghead: Było miło, a fotki już są na stronce :twisted:[/quote'] .....eeee to nie wazne gdzie, ale bylem :mrgreen: Ja tez byłem przekonany ze jedziemy do Korzkwii, do tad jak zobaczylem tabliczke "Biały Koscioł" :banghead: A dzisiaj jest dzien radosci gdyz o 11:30 mialem egzamin praktyczny... i zakonczyl sie powodzeniem :banghead: Czekamy teraz na odbior swistka :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 27 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2004 A dzisiaj jest dzien radosci gdyz o 11:30 mialem egzamin praktyczny... i zakonczyl sie powodzeniem Czekamy teraz na odbior swistka Gratulacje :banghead: Na następnym spotkaniu bez flaszki się nie pojawiaj :banghead: UWAGA APEL !!! ZACZNIJMY PLANOWAĆ WYJAZD NA PRZYSZŁY WEEKEND !!! może ciepłe źródła - na moto zimno to dpbrze by było 4litery wygrzać), a może jakiś zlot gdzieś jest... Ja w najbliższy weekend odpadam :banghead: będe usiłował sprzedać troche rupieci na motobajzlu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 27 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2004 UWAGA APEL !!! ZACZNIJMY PLANOWAĆ WYJAZD NA PRZYSZŁY WEEKEND !!! może ciepłe źródła - na moto zimno to dpbrze by było 4litery wygrzać), a może jakiś zlot gdzieś jest...no ja tez odpadam, jade odwiedzic rodzinna pyrlandie :banghead:dzis z filipem i ruffem zrobilismy runde Krakow->Wieliczka->Dobczyce->Mogilany->krakow, ale jak jest ciemno i zimno to dupowato sie jezdzi.zycze milego weekendowego wypadu.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 27 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2004 Witka :banghead: Czy nie chcielibyscie sie jutro spotkac jak zwykle w Osadzie o 19?? :banghead: Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 28 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2004 Czy nie chcielibyscie sie jutro spotkac jak zwykle w Osadzie o 19??A może na Barciach?W ostateczności może by spotkania w Osadzie przenieść na inny dzień, ponieważ czasami ciężko być w 2 miejscach jednocześnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 28 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2004 A może na Barciach?W ostateczności może by spotkania w Osadzie przenieść na inny dzień' date=' ponieważ czasami ciężko być w 2 miejscach jednocześnie.[/quote']mnie osobiscie Barcie nie odpowiadaja, przynajmniej nie we wtorek. :?ostatnio jak tam bylismy (wlasnie we wtorek) to czulem sie troche tak, jakbysmy sie wpieprzali na cudza impreze.Osada jest ok - mozna sie spotkac dzis. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi