Polo Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2004 ja sie troche spoznie ale mam nadzieje ze sie napije z wami kurde... taka praca..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Myślę, że też wpadnę - moge sie trochę spóźnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2004 ja niestety odpadam kolejny raz KURDE taka praca robie dziś do 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukazzz Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2004 No to sie "spotkalismy" w osadzie hehehe... :D Tak sie poskładało ze byłem tam z kumplami w tym samym czasie. Jak bym wiedzial ze to lud z forum to bym zagadał :banghead: Kto był, widział kilka skuterkow i NSR-ke. Bardzo chetnie bym wpadł na nastepne takie spotkanie, ale juz bardziej oficialnie :D Morał z tego taki: Musze czesciej zagladac na forum 8) Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Jak bym wiedzial ze to lud z forum to bym zagadał Kto był, widział kilka skuterkow i NSR-ke No fakt widziałem kilka skuterówi jedną NSR trzeba na 4um częściej zaglądać :banghead: Ci goście od skuterów mają jakiś własny forum/klub/etc czy mi się wydaje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2004 ak bym wiedzial ze to lud z forum to bym zagadał Czyli ta kamizelka wcale nie rzuca sie w oczy :D Czy ma ktoś jutro ochote na przejażdżkę do Tarnowa?W planie oglądanie motocykla, do którego się przymierzam. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bdem Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Muzyk widzialem cie wczoraj z osadzie - tzn widzialem twoja kamizelke akurat sobie jezdzilem na rolkach po bloniach czesto sie tam spotykacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2004 czesto sie tam spotykacieO ile się nie mylę, to było drugi raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bdem Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2004 a już myślałem że to wasza knajpa... PS było was pare osób, jakoś od razu skojarzyłem forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukazzz Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Czyli ta kamizelka wcale nie rzuca sie w oczy :D Rzuca sie, widziałem! Przyciaga wzrok :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Faktycznie Łukasz za rzadko tu zagladamy :D Jeden z tych skuterkow (srebrna Gilera Runner) byla moja :lol: Mysle ze nastepnym razem mozna polaczyc sily zeby wpadla juz duza ekipa, a wtedy knajpka juz bedzie nasza hehe :-) Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 1 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2004 Jadę dziś do Tarnowa. Jezeli byłby ktoś chętny to zapraszam.Wyjazd z pod stacji BP Przy wyjeździe z Krakowa na Wieliczkę już za połączeniem się dróg (z obwodnica) o 15.45. Może komuś sie przydac:Kolega mówił że w Tarnowie jest jakiś sklep z TANIMI używanymi ciuchami na moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 1 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2004 Czołgiem ewrybadi :DPlanujemy coś na weekend ?Wyglada na to, ze od piątku będę legalnym motocyklistem :D, więc możnaby chyba coś dłuższego zaplanić :DCo Wy na to ?Macie jakieś pomysły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavka Opublikowano 1 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2004 http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=16756Ja będe tam w ten weekend. Może też sie wybierzesz? Jest też motobazar w Łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 1 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2004 Ale to impreza dwódniowa (a nawet trzydniowa pewnie), a ja myslałem, o jendodniowej wycieczce. Ale zobacze, może wpadne na jeden dzionek...Musze w tym miesiącu kupic spodnie buty i kask i to troche mnie finansowo obciąży, więc nia bardzo mam kase na taki kilkudniowy wyjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi