PeterS Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2004 OK, jutro rano, jesli nie bedzie prało żabami lecę do Gródka n. Dunajcem. To nie tak daleko od Szczawnicy. Możemy połÂšczyć siły.DziĹ wieczorem i w weekend nie mam dostepu do internetu - więc jesli uformuje się peleton - PROSZE O SMS (z bramki, nr tel. w profilu) O KTÓREJ I SKÂĽD WYJAZD! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2004 no to może rano wycieczka (jeśli nie będzie lało ) Witam,dobra wycieczka jedno dniowa-O KTÓREJ WYJAZD I Z KĄT? Pasaowało by wyjechać z rańca, a wieczorkiem skoczyć do Polo na grila. p.s dzisiej jak o 6.00 wracałem z pracy(ulewa jak tlalala)telefon mi szlak trafił :twisted: zalało go w plecaku :cry: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2004 no to może rano wycieczka (jeśli nie będzie lało ) Witam,dobra wycieczka jedno dniowa-O KTÓREJ WYJAZD I Z KĄT? Pasaowało by wyjechać z rańca, a wieczorkiem skoczyć do Polo na grila. p.s dzisiej jak o 6.00 wracałem z pracy(ulewa jak tlalala)telefon mi szlak trafił :twisted: zalało go w plecaku :cry: Pozdrawiamto mówisz że wykręcałeś tel. czyli w lecaku rzydałyby się odwodnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2004 no to może zbiórka tradycyjnie na BP przy Zakopiance, o 10.30?Matek, możemy Cię prosić żebyś podjechał ok 10.oo na to BP przy Makro (tam gdzie się parę razy żegnaliśmy)?, bo się w trójkę nie zabierzemy (czyli plecaczek dotarł :)). mam nadzieję że jakby co to telefon wysechł i działa? napiszcie czy Wam to pasuje to wyślę smsa PeterSowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2004 ...i w Krakowie o 20 rozpalam grilla , jak zawsze mile widziany wlasna kielbaska i pieczywo , impreza planowana do rana , jest sie gdzie przekimac Polo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavka Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Ponieważ prognozy są niepomyślne (pie**** deszcz ), jakby padało to spotkamy się wieczorem u Polo, a traske zaliczymy ew. w niedziele ( wiele lepsze prognozy ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2004 no to co, chyba jedziemy? chmury trochę straszą, to może najwyżej skrócimy trasę. :) do zobaczenia na BPMatek, kask pożyczył nam Polo, więc nie bierz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2004 no to co, chyba jedziemy? chmury trochę straszą, to może najwyżej skrócimy trasę. Spoko -wypogodzi się :) Chyba.Jak by się coś zmieniło to walcie na komóre np.SMS (mam już inną :mrgreen: ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drfugazi Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Witam, jak już wyschniecie :> i się pozbieracie po grillu u Polo II :) to może przyłączycie się do wypadu przez Słowację do WG w niedzielę:http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...pic.php?t=17246 Polecam i zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2004 jak już wyschniecie :> i się pozbieracie po grillu u Polo II Cała nasza wycieczka zamkneła się w dystansie 15 km.....tzn do BP i z powrotem :)Tak lało że nie było sensu dalej jechać, ale kur..a jak dojechałem z powrotem do domu to się ładnie (w miare) zrobiło.Nie mogłem zmarnować takiej okazji i pojechałem do Witkowic w błocie się potaplać :twisted: kilka ślizgów było ale w takim błocie to nic szczególnego :) Gril u Pola dopiero za kilka godzin :) więc jutrzejszy poranek do najmilszych może nie należeć :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2004 załóżmy że prognozy się sprawdzą - te na dzisiaj się sprawdziły :) - i jutro się uda wyjechać z Krakowa... spotkajmy się tak jak dzisiaj 10.30 na BP, okey? widzimy się zaraz na grillu. w każdym razie wersja słowacka dla nas odpada, bo moja siostra nie ma paszportu (ani oczywiście dowodu :roll: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavka Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Jedziemy w Pininy, ale przez Wieliczke/Dodczyce. Zbiórka pod hitem (teraz Tesco) o 12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drfugazi Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Jedziemy w Pininy, ale przez Wieliczke/Dodczyce. Zbiórka pod hitem (teraz Tesco) o 12.Byśmy się do Was dołączyli, bo w 2 lub 3 maszyny na Słowację się nie będziemy brać.Tylko napiszcie gdzie i o której się dołączyć, bo do Krakowa trafię, ale gdzie ten hit (Tesco) to nie wiem gdzie jest.Z mapy mi wychodzi, że jak będziemy jechać z Wadowic, to wlecimy pomiędzy Myślenicami a Krakowem, to może Matek by na nas gdzieś tam zaczekał przy wlocie. Czekam na info. Jakby co, to mój telefon zaraz wrzucę do profilu.Pozdrówka i do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 15 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2004 to wlecimy pomiędzy Myślenicami a Krakowem, to może Matek by na nas gdzieś tam zaczekał przy wlocie. Hej,zróbmy tak jak wylecicie na dwupasmowke -tam będe czekał zaraz przy wjeżdzie na poboczu około godz 11.05(+,- 10 min).Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 15 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2004 Polowi gratulujemy GrillaDziękujemypamiętajcie o zaplanowanej pacyfikacji 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi