PAWLOO Opublikowano 31 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2004 Dla mnie za wcześnie na 10,00 mam umówionego klienta ( myślałem, że będziemy jechać po południu) zajmie mi czas do 11 to trochę za późno by was dogonić.Jedzmy w Niedziele chyba, że wrócicie w sobotę na tyle wcześnie żeby podskoczyć do Tych czy gdzie indziej to się dołączę;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 31 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2004 Dla mnie za wcześnie na 10,00 mam umówionego klienta ( myślałem, że będziemy jechać po południu) zajmie mi czas do 11 to trochę za późno by was dogonić. Witam Pawloo jak sie postarasz to nas dogonisz.W Skomielnej jesteśmy o 11.00.My lecimy max 90-100km/godz.Do przejścia w Łysej Polanie powinienes już nas dogonić przy prędkości 140-150.Jak coś to dzwoń Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drfugazi Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2004 No i po wycieczce. Mam nadzieję, że wszyscy dotarli do domu cali i zdrowi i niezbyt przemarznięci. My byliśmy w Kętach o 23:50. Marcin wysłał mi SMSa, że dojechał o godzinie 0:50.Po drodze jeszcze tankowaliśmy w Żywcu, bo już na rezerwie jechaliśmy obydwaj. Ale jako ciekawostkę mogę podać, że moja XJ-ta spaliła... Uwaga... 4.1 l / 100 km ;) Rewelacja !! Jak na razie wrzuciłem kilka zdjęć robionych moim aparatem w telefonie:http://www.drfugazi.eu.org/moto/gallery/vi...Name=2004-07-31 Zgodnie z umową czekam na zdjęcia od Was, wtedy uzupełni się album. Pozdrawiam i dziękuję za ciekawą wyprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2004 My dotarlismy z Łukaszem na czas tj. 20:00 dzis gdzis planujemy gdzies sie wybić tak kolo 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Wycieczka super. Wielkie dzięki dla Matka :mrgreen: dotarliśmy do domu parę minut po 24, zmarznięci jak przystało po zwiedzaniu lodowej jaskini. wrzucam parę pomniejszonych fotek...ps. właśnie się dowiedziałam że urlop mi się wydłuża o poniedziałek, tra la la Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Wybieramy sie dzis na mała przejażdżke kto chetny niech sie wstawi pod Żaczkiem o 16:30 jeszce nie wiemy gdzie pojedziemy ale cos pewnie wymyślimy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Widzę, że fajną traske zrobiliście, ja byłem na Przystanku Woodstock w Kostrzynie ;) , 1200km w obie strony ............... pociągiem PKP :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2004 szykujcie sie na grilla u POLO za tydzien lub dwa w weekend z sb- niedz.mam pusta chate i bedzie mozna poszlec do rana , przekimac itp.termin uzalezniony od prognozy pogodyjesli za tydzien bedzie sloneczna pogoda to bede nad moze a grill bedzie za 2 tyg. jesli bedzie lało to bede w domu i zorganizuje grilla Polo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2004 My byliśmy w Kętach o 23:50. Marcin wysłał mi SMSa, że dojechał o godzinie 0:50. Witam,dzięki wszystkim za wycieczke na Słowacje-troszke przesadziliśmy z długością :mrgreen: ale myśle że każdy jest zadowolony.Ja byłewm w domciu o 23.30. szykujcie sie na grilla u POLO Jak tylko będę miał wolne od pracy to się pisze(niestety chorobowe się skończyło :cry: ) Pozdrawiam p.s dzięki za dzisiejsze pokazanie pustyni i jaskini ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fellipe Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Widze ze wycieczka sie udala. Szkoda ze nie moglem pojechac ale musialem zarabiac pieniazki na zupke(pb95 8) ). Za to dzisiaj sobie maly wypadzik zrobilem ;)kety-zar-zywiec-szczyrk-<ach te winkielki>-wisla-ustron (tu sie wspialem na rownice gdzie zaliczylem mala glebe na szczescie bez strat nie liczac ubytkow na swoim ego ;) trawa i mokra ziemia rulezzz) Potem mialem zamiar lecic do Tych ale jakos tak mi pogoda nie pasowala a pozatym strasznie mi sie spodobaly winkielki i postanowilem wrocic ta sama droga.Zachaczylem jeszcze o oswiecim(obiadek/kolacja u rodzinki) i wlasnie dotarlem do dom.Samemu troche lipa sie jezdzi, ale niedziele zaliczam do udanych ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POM Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Witam Mam takie pytanie czy wybiera się ktoś z Krakowa na wyścigi MotoGP do Brna 22.08, wyjazd 20 rano ??Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2004 My dotarlismy z Łukaszem na czas tj. 20:00 dzis gdzis planujemy gdzies sie wybić tak kolo 16 8) ALE MIELIŚCIE FAJNĄ WYCIECZKĘ KURDE AJ MUSIAŁEM PRACOWAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Strzalka ;)Chyba musze przestac czytac to forum podczas urlopu, bo mnie skreca (doslownie) jak czytam o waszych wycieczkach (i glebach - filip napisz na PW co sie stalo?) a moj moto 420km ode mnie ;)Ale ciesze sie ze wycieczki sie udaja.Moze ktos za tydzien w poniedzialek chce sie przejechac z Kraka do Nowego Sacza? ;) W jedna strone ;)Polo - grill bardzo chetnie, najlepiej w najblizsza sobote, bo za 2 tyg nie pasuje nam:(Pozdr ps. byle do soboty i na moto!! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2004 HI nie mozna być wszedzie jeszce nie raz pojedziemy jak zrobisz HONDE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2004 HI nie mozna być wszedzie jeszce nie raz pojedziemy jak zrobisz HONDEhonda już jest ok!!!!! ;) zrobiłem z nią wieczorem w sobptę i mało brakowało zaliczyłbym glebę na jeżdzie testowej ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi