PeterS Opublikowano 20 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2003 Ja też jeszcze nie wiem,w który dzien weekendu, pogoda ma być w obydwa, możemy gdzieś skoczyć (lightowo, do jakichś 100 km(?) łącznie - Ojców?)grzesiek, łapiesz się?A co z resztą? Zakończmy ten sezon z (jaka taką) klasą 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 20 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2003 Ja bym chetnie pojechał, ale nie wiem czy zaakceptujecie moje tempo. tzn. jeżdżę narazie powoli (80-90 km/h) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 20 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2003 No problem - ja tez latam 85-90 :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekB Opublikowano 20 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2003 Ja bym chetnie pojechał' date=' ale nie wiem czy zaakceptujecie moje tempo. tzn. jeżdżę narazie powoli (80-90 km/h)[/quote'] To tak jak ja - ETZ-ta już troche zajeżdzona, rzadko przekraczam "setkę." Może jutro będę wiedział więcej, jak będę stał z czasem w weekend, to tutaj wrzucę.Ja jechałbym z pogranicza Prądników (Białego i Czerwonego) - albo: Ojców, Olkusz, Wolbrom, albo: ojców, okolice doliny Kobylańskiej, Zabierzów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 20 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2003 Ja jestem z Białego Prądnika, ale moge sie dostosować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyhoo Opublikowano 20 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2003 Hej! Moja MZ już zalana olejem zapada w zimowy sen... Ale jeśli zamierzacie być w Olkuszu w sobotę, dajcie znać na priv, może pogadamy. Niedzielę spędzam w pracy. PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 21 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2003 OK, jest tak - pasi mi jutro przed południem.Jakiś szybki (w miarę :lol: ) przelot w okolice Zbyha i z powrotem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekB Opublikowano 21 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2003 Mi też pasuje tylko jutro (sobota) i tylko przed południem. Spotkamy się może o 11.00 na Mackiewicza (pod dawną Billą, teraz nie wiem jak się to nazywa?) Równie dobrze może byc to gdzieś na Pachońskiego - dajcie swoje propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 21 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2003 DEAL!11.00, Billa (Elea), Mackiewicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 21 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2003 Postaram się być - jutro rano z Kielc wracam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 10 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2003 Z innej beczki:Do ludzi z Krakowa - co sądzicie o zrzutce na prezenty świąteczne dla dzieciaków z któregoś z krakowskich domów dziecka? Domów jest coś 9 - można wybierać do woli...Szczegóły do ustalenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 10 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2003 Jestem ZA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyhoo Opublikowano 10 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2003 Ja nie jestem z Krakowa :-PAle idea jest szczytna. Przylaczam sie z najwieksza przyjemnoscia! skopiujcie ten temat do dzialu "przy piwie" albo "ogólne". Tu mało kto go znajdzie.Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekB Opublikowano 11 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2003 1. Też jestem za - ustalmy mniej więcej po ile zbieramy i co kupujemy.2. Mam po swoich dzieciach kilka zabawek używanych, b. mało zniszczonych. Jeśli byłaby taka potrzeba, to mogę je też komuś podarować - nie w tej akcji, to w innej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 11 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2003 Myślę, że nie powinniśmy ustalać po ile zbieramy - tylko niech każdy sam zdecyduje ile może dać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi