Gość grzesiek Opublikowano 19 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2003 Witam!Pomimo tego iz w tej chcwili nie smigam na moto to jak cos upoluje(w te wakacje) w bdb stanie(na 99% bedzie to mz) to chcetnie sie przylacze do was bo tez jestem z Krakowa!!Heja!POZDR. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saghat Opublikowano 19 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2003 No to może i ja bym się zgłosił. Tylko zwróćcie uwagę jakie mam moto :P Acha i nie jestem zbyt doświadczonym kierowcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bozztom Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Hello, ja też sie chętnie kiedyś przyłącze, mam honde nsr 125. Jak ją naprawią to sie moge gdzieś spotkać :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sylwek Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Proponuje zrobić spotkanie wszystkich z Kraka. Np: w czwartek tzn. 28.08 pod Multkinem koło Geanta. Co wy na to?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sylwek Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zmiana planów na piątek o 18 pod Multikinem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sylwek Opublikowano 1 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2003 Dzięki wszystkim za przybycie, były aż DWA motocykle :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 11 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2003 Nast. razem będzie do tego jeszcze 1 ETZ 250, tylko wyznaczcie jakiś nowy termin, bo przegapiłem (ost. jestem rzadko na forum - najlepiej na 505099397)[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzesiek Opublikowano 17 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2003 Sylwek co ty na to?Kiedy nastepne spotkanie teraz beda przynajmniej 3 motocykle:)!!Peter masz mz 250 ale fajnie przynjmniej nie bedziesz jechal szybciej ode mnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość diamono Opublikowano 22 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2003 sukam kompanow dla wypraw. mieszkam w okolicach Lublina, Chelm. chcialabym zobaczyc Polske, tak jak nie jestem ztad. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 22 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2003 No to zapraszamy wgłąb RP, np. do ck Krakowa :P _______________________No to jak Panowie, kroi się jakieś spotkanko? Jak coś - dajcie znać na komórę :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sylwek Opublikowano 22 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2003 Już zrobiłem spotkanko. Ale jestem co tydzień jeżeli tylko pogoda pozwoli na pasie naprzeciwko Geanta w niedzielie od 14 do 17. Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość diamono Opublikowano 23 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2003 nie ma sprawy!!! do Polski przyjezdzam 2 pazdziernika i za tydzien moge trzfic do Krakowa - to nie problema. ale z kim ja tam dede jezdzic? do kogo usiade jako pasazer?wiem napewno - ze jako pasazer, to umiem jedzic i bardzo dobrze kladzie sie na zakretach ;-)))) jesli kto zechce tak sobie pogadac [email protected] do zabaczyska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 20 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2003 Witam wszystkich serdecznie. Jestem nowy (po długiej przerwie w jeździe), chętnie poznam motocyklistów z Krakowa. Czy jest organizowane jakieś spotkanie w najbliższym czsie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 20 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2003 Jak na razie to chyba nie bardzo (przynajmniej mi nic o tym nie wiadomo).W każdym razie ja sezonu jeszcze nie skończyłem definitywnie, więc...?Co na to reszta krakowskich 4umowiczów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekB Opublikowano 20 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2003 Jak na razie to chyba nie bardzo (przynajmniej mi nic o tym nie wiadomo).W każdym razie ja sezonu jeszcze nie skończyłem definitywnie' date=' więc...?Co na to reszta krakowskich 4umowiczów?[b'][/b] A co proponujesz :notworthy: ? Ja w weekend chcę się wyrwać na ok. 2 godz poza Kraków (Jura Krak-Częst) - na więcej mi obowiązki nie pozwalają - ale nie wiem jescze nawet, czy to będzie sobota, czy niedziela :notworthy:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi