muzyk Opublikowano 31 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2004 Mamy zaproszenie na Ognisko (Grilla) do Libertowa 12-13.06 Jest miejsce na rozbicie namiotu, poza tym jest podłoga wolna na karimaty.Kto jest chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 31 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2004 no to przenosiny z domu dziecka - z tego co tam popisalismy to chyba zaczelo sie od propozycji piwka a przerodzilo w propozycje wycieczki na sprzetach - wiec wybierzmy ejdna z tych opcji :)kryspinow - interesting, ale spotkajny sie w hucie zeby bylo kawalek do przejechania :) a z grilem to zobacze jak bedzie bo 14 mam egzamin... mzoe zajrze ale nie wime czy na nocke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 31 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2004 Mamy zaproszenie na Ognisko (Grilla) do Libertowa 12-13.06 Jest miejsce na rozbicie namiotu' date=' poza tym jest podłoga wolna na karimaty.Kto jest chętny?[/quote'] my dziękujemy, jedziemy akurat na wesele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 1 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2004 zaczelo sie od propozycji piwka a przerodzilo w propozycje wycieczki na sprzetach - wiec wybierzmy ejdna z tych opcji :)kryspinow - interesting' date=' ale spotkajny sie w hucie zeby bylo kawalek do przejechania :D[/quote']Zawsze mozemy jechac do Kryspinowa przez Niepolomice, Wieliczke, Wadowice i co tam jeszcze bedzie po drodze. :)Jednak spogladajac na prognoze pogody (wg mnie jedyna sprawdzajaca sie jak dotad to http://meteo.icm.edu.pl ) to nie zapowiada sie ciekawy tydzien :flesje: :D Zobaczymy co przyniesie weekend. PozdrMonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWLOO Opublikowano 2 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2004 W Kryspinowie jest świetnie - 8) Knajpka na powietrzu Przynajmniej jest gdzie postawić moto.Weekendzik zapowiada sie deszczowy, ale za tydzien może sie poprawi pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 2 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2004 sluchajcie-strasznie przepraszam za zamiszanie z propozycjami wyjazdow- bylem optymistycznie nastawiony do sesji, ale oczywiscie wszaystko wzielo ostro w leb :)ale nadal jestem optymista i licze ze uda mi sie gdzies wyrwac w sobote jezlei bedzie ladnieproponuje Bedzin-w ten weekend odbywa sie tam turniej rycerski, i jest to cos co wg. mnie fajnie zobaczyc, poniewaz zjezdza sie tam wiele roznych bractw rycerskich z calej polski, wszyscy chodza w strojach, o ile trafimy czasowo, mozna obejrzec walki turniejowe i wiele innych atrakcji tylko co z pogoda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 2 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2004 Jesli bedzie pogoda to mozna pomyslec.Daleko to od Krakowa?Moze ustalmy juz wstepnie jakis plan? PozdrMonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 2 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2004 to jest na slasku za Dobrowa Gornicza - wiec raczej nie daleko, plan: zebrac sie z krakowa,pojechac, posiedziec na miejscu, i wrocic, pytanie w jakich godzinach, ja sproboje sie dokladniej dowiedziec co i kiedy jest przewidziane-na pewno kolo poludnia bedzie parada,a jakos pod wieczor spektakularna bitwa, wczesniej - po objedzie bedzie turniej i pewnie dokonczenie turnieju w niedziele, w zeszlym roku byl tez turniej loczniczy....wypytam kumpli ktorzy tamjada, jak ich zlapie to moze bede mial jakies konkrety,nie ma co sie zrywac o swicie, ani wracac po nocy - reszta w rekach pogody :)jakies propozycje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyhoo Opublikowano 2 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2004 jakies propozycje??Tak, odwiedźcie mnie w pracy ... :smile2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 3 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2004 tym razem bezczeslnie by bylo nie zajrzec :) tylko daj jakas makpe jak cie znalezc-i najlepiej zaczaruj pogode :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 3 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2004 Tzn ze ten turniej trwa 2 dni (sobote i niedziele) tak?bo patrzac na prognoze,to niedziela ma byc w miare ladna,wiec jesli nie wyjdzie w sobote to mozna sie przesunac na niedziele?pasuje?Zbyhoo - w niedziele pracujesz? :D PozdrMonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 3 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2004 tak ale w niedziele tylko gdies do 14, 15 - tak bylo w zeszlym roku. Pozatym ja w poniedialek mam egzama.... i w niedziele to ja definitywnie bede sie uczyl :D :ehz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 3 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zbyhoo - w niedziele pracujesz?Zbyhoo pracuje co 2 dzień, czyli w niedzielę ma wolne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWLOO Opublikowano 3 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2004 05,06 czerwca sa Dni Dziedzictwa Kulturalnego Małopolski. Bede otwarte obiekty zabytkowe zwykle nie dostepne do zwiedzania.Proponuje w Niedziele zwiedzić - przedstawiam do wyboru:1. Dwor Klasycystyczny w Modlnicy2 Pałac Konopkow w Wieliczce3.Zespol Dworsko Parkowy w Tomaszowicach-piekny kompleks -siedziba prywatna-wedlug mnie interesujące udostepnione do zwiedzania tylko w te dwa dni. :!: :!: W okolicy Krakowa1. Pałac w Paszkówce - Wadowice2.Bazylika sw.Andzrzeja Apostoła w Olkusz W sobote niestety nie mam czasu o 18 musze byc w Krakowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszu Opublikowano 3 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2004 WitalskiWracajac do glownego watku :) co ftorek sa spotkania na parciach ( czyt. Barciach) w automobilklubie od 18-19...wtedy to jezdza sie spamujaca czesc motocyklistow krakufa :D....tymczasem borem lasem p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi