WS Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 WitamRowniez dziekuje za wczorajsze smiganko, tempo bylo OK :Dno, moze poza A4 ;) , tam juz odpuscilem i zjechalem na Tyniec... WS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 Matek napisz co i jak z Dragonem - co on w ogóle wywinął ?? a wiec straty w ludziach nie ma,Dragon troszke poobijany(dobrze ze mial mundurek),a sprzet no cóz;lampa rozwalona,kierunki,klamka,liczniki nie wiem czy kiera nie krzywa,zwiechy-bylo juz ciemno wiec tak tylko luklem.Motocykl zostal w garazu u jakiegos goscia.A co on zrobil?Wygladalo to tak ze po wyjechaniu na wzniesienie byl delikatny zakret w lewo widocznie sie przestraszyl(mial za duza szybkosc)i nie zlozych hondy pojechal prosto-hamowal i glaba,dobrze ze tam byl plac przed sklepem,a nie drzewo lub jakis obiekt wolno stojacy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 Ja rowniez dziekuje za mily wypadzik, a najbardziej tym ktorzy mnie wozili :-) Czasem dobrze byc tak wozonym :D Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 Cześć Dzięki za wspólną przejażdżkę Osadnicy. Ze wstydem przyznaję, żę dwuletnie czytanie tematyki motow internecie nie zdołało mnie naprowadzić na to forum.Znalazłem dopiero teraz jak padł serwer FP i już wiedziałem czego szukać.Zdjęcia ze spotkania będą tu:http://www.jackdata2.republika.pl/moto/motopage.htmldotychczasowe też tam są. Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 Zastanawiałam się kto pierwszy nie wytrzyma i odnowi "kompanów" :DWygląda na to, że wracamy do obiegu - moto dziś odebrane z serwisu (chociaż chyba trzeba będzie -jeszcze po chorwacji- prostować lagi :? )Od weekendu kolejny urlopik, pora się wybrać nad morze 8) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 (chociaż chyba trzeba będzie -jeszcze po chorwacji- prostować lagi :? )Wy też zrobiliĹcie fikołka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drfugazi Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 (chociaż chyba trzeba będzie -jeszcze po chorwacji- prostować lagi :? )I tam' date=' przewrażliwieni chyba jesteście, jak już coś to poszły na półkach, ale wydaje mi się, że zostały już naprostowane.Sprawdźcie to, ale nie szukajcie dziury w całym, bo IMHO dobrze jest. Wy też zrobili�cie fikołka?E tam od razu fikołka... ER-5 lekko 'opuściła drogę' ;) Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 Cześć Pocieszacie się w ten sposób, prawda ? A nie przejechałby się ktoś w sobotę gdzieś dalej?No napiszcie, że tak - wreszcie... Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 tak jedziemy w piatek a wracamy w niedziele kierunek Słowacja reszta w trakcie ugadywania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 Przypominam że w ten weekend są dwie giełdy motocyklowe. Na Wiśle i w niedzielę na Imbramowskim. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 Cześć Wiem ale na trzy dni nie mogę.Bawcie się dobrze.Trudno pojadę znowu sam, pewnie gdzieś dalej.Zobaczymy Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slash Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 panowie!sprawa jest.szukam garażu w krakowie co bym mógł jana postawic bo mnie z parkingu wyj...bali. Cytuj Serwis Motocyklowy KrosnoPużaka 22609248264 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 Cześć Wiem ale na trzy dni nie mogę.Bawcie się dobrze.Trudno pojadę znowu sam' date=' pewnie gdzieś dalej.Zobaczymy Jacek[/quote']A na dwa dni możesz?? Przecież możesz dojechać np. w sobotę do nich. Ja na 50% tak właśnie zrobię. Trzeba będzie tylko trochę pokombinować :twisted: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 Cześć Generalnie jeden dzień.Poza tym kusi mnie żeby pooglądać,np: Giga Store Berlin-Nord, Holzhauser Str. 148 inni zabytki a ja dzieła kultury nowoczesnej,że tak powiem. Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukazzz Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 Helo! Kurde, pech chciał ze wczoraj złapałem gume z tyłu :roll: Jest niewielkie przeciecie od szkła (ok 3-4mm) Dokulałem sie z uchodzacym powietrzem do garazu, wycjalem szkiełko i w momencie zeszło wszystko :D Taka pogoda a ja siedze w domu na dupie i h** mnie strzela! I mam pytanie czy bawic sie w wulkanizacje tego? Czy prawie nowa D208 jest skazana na wymiane? :) I jezeli warto łatac takie rzeczy, to moze zna ktos dobrego wulkanizatora w kraku ktory to dobrze zrobi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi