drfugazi Opublikowano 28 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2005 Siasia, ale z Ciebie podpuszczacz, no no, nie spodziewałem się :banghead: A tak przy okazji, to chyba trzeba będzie poszukać jakiegoś pewnego serwera i ściepnąć się na hosting dla 4um południe, bo o ile teraz jest jeszczę w miarę spoko, to w sezonie tak być nie może. EDIT: a może poprosimy Shreka, żeby nam założył dział 'Grupa Południe' na tym 4um ? Zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrIsHaCkH Opublikowano 28 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2005 EDIT: a może poprosimy Shreka, żeby nam założył dział 'Grupa Południe' na tym 4um ? Otóż to.Ja nawet niebardzo wiedziałem, że jest jakieś 4um grupy płd.Co dopiero osoby nie z południa.Dodanie działu na tym 4um spowoduje, że spokojnie będziemy mogli się ugadywać na wyjazdy a i inni łatwo do nas trafią.Serwer działa sprawnie i nie trzeba "ściepy" na domene robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 28 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2005 no to jak, jakaś wycieczka weekendowa? Matek, xtr? :evil:HI no wiesz narazie mi wystarczy odchorowywuje niedzielny wypad zaraz wylicze co mnie boli a wiec : primo-pierwszy dzien po "przejazdzce" miałem zakwasy tak to jest jak sie długo nie trenowalo(chyba musze powrócić do treningów zimowych)secundo- odchorowywuje trocze mnie przewiało przez kask oczy mi zmarzły:) reszta spoko tylko przez kilka dni troche miałem lekka goraczke Ale nie powiem pośmigał bym jeszcze moze ktos jedzie po moto :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziggy Opublikowano 28 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2005 Tadaaaammmmmm. Właśnie w tej chwili wróciłem z gokartów na Pachonskiego :twisted: Ale czad, na zewnatrz -17 stopni, w środku slisko jak cholera,czas do kitu... :banghead: ale bylo fajnie !!! To jak, kiedy wspolna druga runda ?? Nera !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 29 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2005 poczekaj też sobie wcześniej potrenujemy :banghead::evil: a może poprosimy Shreka, żeby nam założył dział 'Grupa Południe' na tym 4um ?Grupa Południe już istnieje... (widzę że tam jesteś, i Astarte, Fellipe, i Cristo...)może "Grupa Pycąca and co."? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukazzz Opublikowano 29 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2005 Trening czyni mistrzem :banghead: Ja tez sie wybieram potrenowac... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drfugazi Opublikowano 29 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2005 Grupa Południe już istnieje... (widzę że tam jesteś, i Astarte, Fellipe, i Cristo...)Hej. Nie chodzi o przynależność do grupy, ale o stworzenie takiego osobnego działu, coś tak jak teraz jest na potrzeby kamizelek. Tyle że obawiam się, że jak Shrek utworzy dział dla grupy południe, to reszta też zaraz będzie chciała. Zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 29 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2005 A to nie na tym właśnie polegają istniejące już grupy regionalne? (nie wiem bo do żadnej nie należę)chciałam tylko zaproponować nazwę ... :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 29 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2005 jako założyciel tematu widzę że nie ma on końca i był to strzał w dziesiątke :banghead: Szkoda że jeszcze nie miałem okazji się z wami spotkać ale wir pracy porwał mnie na dobre. Moje moto juz przygotowuje de sezonu który mam nadzieje nadejdzie szybko. pozdrawiam wszystkich Ps. Widzę że coraz wiecej płci pieknej :evil:))))) - bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 3 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2005 no to czas sie spotkac koniecznie, - najlepij chyba przy okazji mszy w mnikowie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 3 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2005 no to czas sie spotkac koniecznie' date=' - najlepij chyba przy okazji mszy w mnikowie!![/quote']no wypadaloby sie spotkac nawet wczesniej, powiedzmy na jakims piwku? :roll: Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavka Opublikowano 5 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2005 Ja nawet niebardzo wiedziałem' date=' że jest jakieś 4um grupy płd.[/quote'] http://www.grupa-poludnie.info/phpBB2/memb...etter=&start=15A to nie Ty tam figurujesz pod 17? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrIsHaCkH Opublikowano 5 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2005 A to nie Ty tam figurujesz pod 17? No to faktycznie ja :twisted: Szczególnie podoba mi się kolumna "Ostatnie logowanie" i wartość w niej dla pozycji 17tej "Nigdy" ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavka Opublikowano 5 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2005 No a mnie dziwi:twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrIsHaCkH Opublikowano 5 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2005 No a mnie dziwi :twisted: No popatrz....Mnie już mało co dziwi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi