drfugazi Opublikowano 22 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2004 Witka ! Dzięki za miłe spotkanko w niedzielę.Szczególne podziękowania dla Pavków za zaproszenie i wspólne dyskusje przy... ;) Zaliczyliłem też motobazar i na chwilę zawitałem do Free. A tym co spali w tym czasie pragnę zadedykować emotikonkę: ;) Z Monką już się dogadałem, ale filmiku i tak nie będe mógł udostęstępnić publicznie, więc rozpowszechniajcie raczej pocztą pantoflową. PS. Nieźle się wracało w nocy, zamarzniętą drogą na letnich oponach :? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 22 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2004 Witam Wszystkich!O forum dowiedzialem sie od kumpla Lukazza. Tez jest z krakowa i bylbym bardzo szczęśliwy jak mogłbym z Wami od czasu do czasu pojezdzic.Ujezdżam Honde FJS 600 SilverWing. Hai Zenek ;)Fajny sprzet - myśle, że w przyszłym sezonie mozna coś śmignąć ;) A tym co spali w tym czasie pragnę zadedykować emotikonkę:O kogo Ci sie rozchodzi konkretnie ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon Opublikowano 22 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2004 Ruffiasty :nie wiem czy ty jeszcze śpisz ????przeciez jak przyszedłes do free to sam powiedziałeś że jest za wczesną porą dla ciebie godzina 11 :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 22 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2004 dragonku słoneczko ;)to było ironiczno-jajcarne pytanie w którym udaję, że nie wiem, że fugaziemu chodzi o mnie :DChyba musisz kawkę strzelić, bo to nie ja dzisiaj jestem śpiący królewicz ;) Do Pavka: Czy dzisiejsza ilość moich postów w temacie "Szukam..." jest satysfakcjonująca? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon Opublikowano 22 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2004 Kurde wiesz co zwracam honor!!!ja dzis jestem chyba zaspany bo wczoraj jeszcze jeżdżiłem białym katamaranem do 12 w nocy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukazzz Opublikowano 22 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2004 Witam Wszystkich!O forum dowiedzialem sie od kumpla Lukazza. Tez jest z krakowa i bylbym bardzo szczęśliwy jak mogłbym z Wami od czasu do czasu pojezdzic.Ujezdżam Honde FJS 600 SilverWing. Hej Zenek ;) Witamy na forum! Szczególne podziękowania dla Pavków za zaproszenie i wspólne dyskusje przy... Kutfa! Cos mnie omineło? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 22 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2004 Cytat:Szczególne podziękowania dla Pavków za zaproszenie i wspólne dyskusje przy... Kutfa! Cos mnie omineło? Chyba sie za szybko zmyliśmy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 22 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2004 wspólne dyskusje przy... ;)przy bujanym księżycu? miło nam było ;) myślę że naklejki -drogowskazy nie będą już następnym razem potrzebne ;)dragon- mamy coś Twojego oddamy przy najbliższej okazjiwitamy Zenka na forum 8)ps. gdzie wcięło Pola i xtrvfr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon Opublikowano 23 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2004 Śasia dobrze wiem co to skapłem sie dopiero w Myślenicach jak mi to było potrzebne ;) Ale spoko przyda sie chyba że to spożytkujecie albo Pavka jak mu sie bedzie nudziło w domu ;) ;) ale i tak twierdze ze bylo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 23 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2004 Pytanie Czy ma ktoś pożyczyć przyczepkę o długości min 230cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nazg Opublikowano 23 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2004 A ja tu czytam tylko i mnie trzęsie z rozpaczy :ehzblue: ;) .... ;) pozdro z Ega w zamieci snieżnej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nazg Opublikowano 23 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2004 A ja tu czytam o tych 'imprezach' ;) i mnie trzęsie z rozpaczy :ehzblue: :D .... ;) pozdro z Ega w zamieci snieżnej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nazg Opublikowano 23 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2004 Sorry :? ale nie mam pojęcia, czemu się to skurkowaństwo (pozdro dla mojego szwagiera ;) :lol: ) zapisało 2 razy... i nie wiem jak to skasować :oops: (to się nazywa -> syndrom blondynki...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon Opublikowano 23 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2004 Sorry :? ale nie mam pojęcia, czemu się to skurkowaństwo (pozdro dla mojego szwagiera ;) :lol: ) zapisało 2 razy... i nie wiem jak to skasować :oops: (to się nazywa -> syndrom blondynki...) nie przejmuj sie ja na samym początku tez tak miałem ale z czasem bedzie ok!!! P.S. : nie zdążyłem przywitać ;) witam wszystkich którzy dołączyli do tej grupy ;) ;) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szereny Opublikowano 23 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2004 Heh, a ja jak w końcu dotarłam do Free, to już nikogo znajomego nie było ;) A tak chciałam znów zobaczyć Wasze uśmiechnięte mordki ;) . Nic to, napewno nadrobię przy najbliższej okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi