Szereny Opublikowano 9 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2004 Ziggy - tak, jesteś niepoprawny :? . Spotkanie - ja słyszałam, że dziś we Fee, ale to tylko plotki - niepotwierdzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 9 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2004 to co do Freee :lol: mam nadzieje że ktoś sie zjawi ja jusz na temat placaczków narazie sie nie wypowiadam bo sie znowóż naraże :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 9 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2004 Wracając ze szkoły (ok.19:30) zachaczyłem o free ale nikogo z 4um nie zastałem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 9 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2004 No ciekawe czy spotkanie było ??Ja niestety siedze w pracy, więc jeśli było to strasznie załuję, że nie mogę (mogłem) do was dołączyć... ;)Dawno was już nie widziałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavka Opublikowano 9 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2004 My niestety dzisiaj nie daliśmy rady.A może by tak zacząć umawiać się na przyszły tydzień, w taki dzień żeby jak największej liczbie osób pasowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciach Opublikowano 9 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2004 witam!a może jesteście chetni na impreze taneczną w tą sobote w knajpie CarpeDiem2.knajpa w klimacie motocyklowym,potańczyć można a w sobote jest DJ który głównie rokowe kawałki puszcza.może wasze 4 litery po sezonie wsiodle należałoby rozruszać?apeluje do damskiego część formu!wyciągnijcie facetów!i jaaaaazdaaaaaa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrIsHaCkH Opublikowano 9 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2004 O GrIsHaCkH' date=' teraz to już podpadłeś :!: :x :!:[/quote'] Huh... wybacz.... serce mi krwawi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 9 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2004 Wracając ze szkoły (ok.19:30) zachaczyłem o free ale nikogo z 4um nie zastałem Witam,ja również nie dałem rady-praca,niestety ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 9 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2004 Wracając ze szkoły (ok.19:30) zachaczyłem o free ale nikogo z 4um nie zastałem A ja nie dałem rady bo jadę na prochach (jestem chory) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szereny Opublikowano 10 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2004 Ja też po szkole zachaczyłam o Free, ale nikogo nie zastałam z forum ;) . Widocznie musieliśmy się minąć Rozio. Ja byłam najwyraźniej jakieś 15 minut później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon Opublikowano 10 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2004 witam!a może jesteście chetni na impreze taneczną w tą sobote w knajpie CarpeDiem2.knajpa w klimacie motocyklowym' date='potańczyć można a w sobote jest DJ który głównie rokowe kawałki puszcza.może wasze 4 litery po sezonie wsiodle należałoby rozruszać?apeluje do damskiego część formu!wyciągnijcie facetów!i jaaaaazdaaaaaa![/quote']ja byc moze bede w krakowie w sobote to wpadne bo mam jechac tam bna impreze ;) ;) ;) pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 10 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2004 Jak zeznaje ICM jutro ma byc bez deszczu i średnio 13-14 stopni (max 15-16).A między 9 a 15 ma byc powyżej 10 stopni.W związku z powyższym sugerowałbym jakis przelocik.Tak od 10 do 14 maksymalnie, ale z uwagin na temperatury może byc krótszy i z częstym przystankami na ciepła herbate...Są chętni ?? P.S.Odpowiedzi dzisiaj do jakieś 18, a potem juz tylko sms, bo jak zwykle odcięty bedę od netu do poniedziałku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fellipe Opublikowano 11 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2004 No i chyba zakonczylem sezon2004. 10 000tys km, bez gleby, awarii i wiekszych przygod. Dzis zrobilismy z Ruffem i Cosmosquikiem(?) mała traske.Kraków>Trzebinia>Olkusz>Krakow. Troche zimno bylo ale tfardym trzeba byc a nie miętkim.....;) A senior Ruff mial dzis małe spotkanie z ....niebieskimi ludzikami w zielonych kamizelkach...Wspomogł budżet panstwa i swoje konto punktowe ;) 100pln i 4 pkt ;) >> a mialo byc 500 i 10pkt; (105 na 50) Wszystkim którzy jeszcze smigaja zycze podgrzewanych manetek i ciepłych skarpet od MIKOŁAJA.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukazzz Opublikowano 11 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2004 A senior Ruff mial dzis małe spotkanie z ....niebieskimi ludzikami w zielonych kamizelkach... Trza sie było zatrzymywać? ;) Ruff to moze tablice podwiniesz? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 11 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2004 Witam,ja też dzisiaj sobie pośmigałam, ale rzeczywiści:"to już koniec, nie mam już nic, jesteśmy wolni możemy iść (ale niestety nie jechać ;) )"jak to śpiewają Elektryczne Gitary. Było zimno okropnie i jakoś także panów w mundurkach sporo (raz ich nawet minęłam z zawrotną prędkościa, ale opuścili tylko kopary ... jakby mówiąc: to na motórach jeszcze jeżdżą :? i obyło się bez mandatu ... UFFF :twisted: ).Może jeszcze jutro pośmigam coś, ale to już będzie naprawdę HARDCORE :twisted: Pzdr dla niebojących się zimy i zimna@starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi