Jarus Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 FORUMOWICZE ZE SLABYMI NERWAMI - NIE POLECAM!!http://www.opel.heleniak.pl/pliki/mielone.pps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 FORUMOWICZE ZE SLABYMI NERWAMI - NIE POLECAM!!http://www.opel.heleniak.pl/pliki/mielone.pps generalnie to - bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 bylo juz jakis czas temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrys111 Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 dla mnie idiotyczne nie wiem czemu mialo sluzyc ostanie zdanie "gin tak aby twoja nerka miala komus suzyc" jesli juz to jest chyba w koncy moja sprawa czy wogle chce zeby komukolwiek moja nerka sie przydala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voodoo Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 stare i do kitu .... a ogolnie rzecz biorac znowu uogolnianie motocyklistow jak ja tego ku.... nie lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aristo6 Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Widzialem to i komentarz dotyczacy szybkiej jazdy w tym przypadku jest zupelnie bez sensu. Wydaje mi sie, ze motocykl jechal raczej obok ciezarowki, (moze w martwej strefie) zanim jej kierowca zmienil pas... To napewno nie jest skutek jazdy z duza predkoscia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Czym tu sie podniecac.... nie mozecie po prostu zlewać ciepłym moczem tych tematów i artykułów o motocyklistach? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Było !!! A czy to jest prawdziwe na 100% to bym się zastanowił. Nie mam pojęcia jak tak można się załatwić moto przeciesz jest całe. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Było !!! A czy to jest prawdziwe na 100% to bym się zastanowił. Nie mam pojęcia jak tak można się załatwić moto przeciesz jest całe. Zobacz na koło od ciężarówki poprostu kogoś nawineło :icon_biggrin::(:(J nie wiem co w tym śmiesznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bari Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Nie wyobrazam sobie jak to sie moglo stac ze kazda czesc wnetrza ciala tego czlowieka lezy co 5 m ?? Jak to sie stalo ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi