PaDo Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 witam, czy ktoś się orientuje ile kosztuje kurs na A1? bo na A około 700 zł...Chciałbym legalnie jeździć na mojej Suzuki DR125... i pomyślałem, że warto by mieć chociaż to A1 . wiem, ze zaraz powiecie, ze sie nie oplaca i lepiej od razu zrobic A...jednak ja bym się sklanial ku A1 bo : nie mam zamiaru jezdzic czyms wiekszym to raz, a dwa to finanse.... jeszcze w gre wchodzi rejestracja DR125 na 50...ale to chyba nie warte ryzyka.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Ja teraz robie A1 i w jastrzebiu kosztuje 800zł .wiem ze drogo ale co zrobic chyba nie bede jeźdzł bez .pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 witam, czy ktoś się orientuje ile kosztuje kurs na A1? bo na A około 700 zł...No to masz fajnie, w Warszawfce od 1000-1300 PLN :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAke Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Nie rozumiem po co robic A1 jak sie ma juz lata skoro mozesz zroic A i miec spokuj. Znudzi ci sie 125 i bedziesz chciał kupic jakas chodźby 250 i bedziesz od nowa dawał $$ na A?? :| "A1" a "A" sa w podobnych cenach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 juz z sto razy bylo na forum o a1.. trzeba poszukac. ps umnie ksoztuje 450z;l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 U mnie ze wszystkim (egzamin, kurs, lekarz) wyszlo kolo 550 zł, tyle ze kurs miałem okrojony do 2 godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sad25 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 U mnie za A1 jest 1000zł ale technikum funduje ponad połowę i prawko kosztuje 300zł :)A sam bede zdawał w tym roku ale dopiero Wrzesień-Listopad. POzdrawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaDo Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 ...no to cenowo rzeczywiscie się nie oplaca robic A1.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iluminat Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Ja w tamtym tygodniu zaczołem w Tarnowie :) Zapłaciłem 550 zl za kurs... Wraz z egzaminem, pierwsza pomoca i innymi oplatami mysle ze sie zamkne w 800 zl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 PaDo poczekaj i rób od razu A. Szkoda czasu i pieniedzy. A potem będziesz mial kolejny stres zdając egzamin z A1 na A. Na prawdę nie ma sensu. Poczekaj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Nie tak dokonca. Jesli masz juz lata to pewnie ze odrazu A, lepiej doplacic stowke czy dwie i miec juz pelne prawko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 A1 i A to praktycznie ten sam koszt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi