Arcer Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 To chyba zależy, jak on wygląda, w jakim jest stanie, więc najlepiej sam napisz :-). A swoją drogą, takie triki faktycznie mogą podnieść cenę pojazdu... Natomiast sprzedawcy, których nic nie obchodzi, nudziarze, anemicy, od razu zniechęcają do kupna motorka (wiem, bo dziś takiego widziałem, gdy oglądałem DT50). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny Bravo Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Powinienes sie cieszyc jak dostaniesz 800. Ja chce simsona(89r. 4skrzynia 12v 60ccm 75v-max) sprzedac i nie moge dostac 1200 a jest w naprawde dobrym stanie po malowaniu tylko elektryki nie ma ale silniczek ladnie chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 nigdy niejezdzilem chartem ale dolozylbym te 200zl i kupil simsona bo chart raczej i moca i wygladem jest gorszy od simsona daj na bak naklejki simsona i napisz ze to replika simsona s53 albo ze to stara wersja s53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drops Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 daj na bak naklejki simsona i napisz ze to replika simsona s53 albo ze to stara wersja s53Wiesz, to mój pies by się skapnął, że to chart.... Takich głupot to chyba nikomu nie wmówisz... ehhh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 hmmmmm..... ja mam charta po kapitalnym remoncie i ludzie sami przychodza i chcą dac ponad tysiaka za niego. ale nie sprzedam. :crossy: :P Za dużo kasy w niego władowałem. :banghead: ale myśle, że jak masz charta w super stanie, to bez problemu dostaniesz za niego i 1500, bo to naprawde dobre moto i wole go niz te chińskie skuterki, którymi nawet do lasu nie wjedziesz, żeby sie dobrze pobawic.. pozdro! :banghead: Chart wcale nie wygląda gorzej od simsona. :/ jest wyższy, ma chyba wieksze koła i wg. mnie ładniejszy zbiornik. bo simek ma takie niewiadomo co, od spodu okrągłe a z góry płaskie.... :/ ma tez wiekszy skok zawieszen, wiec jest lepszy w teren, a co do mocy charta i simaka, to moi kumple maja simka i chart idzie tak samo jak simsony 4 biegowe, a 3 biegówki zostawiam z tyłu... :banghead: tylko trzeba wziąć pod uwage to, że chart ma wszystko wymienione... widze, ze w tym charcie na sprzedaż masz ten tłumik, co mnie interesuje, może wypowiedz sie w moim temacie na temat tłumików, czy warto go kupić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Jufimiuk Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 A ja mysle ze dobre teksty i sprzedasz za 1000, napisz ze stozkowy filtr powietrza to sportowy tuningowy wypas ekstra jest, co z tego ze gaznik od simsona? napisz ze sportowy gaznik ! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlo16 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 (edytowane) a 3 biegówki zostawiam z tyłu... hehe chyba nie wiesz ze simson 3 czy 4 biegowy jest taki sam szybki :crossy: z tego co wiem ostatni bieg ma takie samo przełożenie Edytowane 17 Kwietnia 2006 przez pawlo16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Tak, ale miałem tu na myśli róznice w przyspieszeniu. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qciu Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Ja mam taki problem w Charcie ze dzwoni w cylindrze na postoju, jak jade to nie dzwoni, oraz czasami nie wchodzi 2 tak jak trzeba.. Nie wiecie co trzeba byłoby wymienic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 (edytowane) A dzwoni Ci tylko na wysokich obrotach? czy na niskich tez???? A robiłes mu remont??? czy wał cylinder, tłok i pierscienie maja 10 lat???? bo jak ja kupiłem swojego, to wszystko w nim dzwoniło. :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: i dlatego wszystko wymieniłem i chodzi elegancko.. :icon_mrgreen: ale jak wał ma luzy, a pierścienie są do dupy, to nie ma siły, bedzie klepac.... A może Ci nie dzwoni w cylindrze, a sprzęgło, albo coś w skrzyni?? bo to już co innego... bo co ma cylinder do tego, że dwójka nie wchodzi??? Edytowane 18 Kwietnia 2006 przez markos16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil123 Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 (edytowane) widze, ze w tym charcie na sprzedaż masz ten tłumik, co mnie interesuje, może wypowiedz sie w moim temacie na temat tłumików, czy warto go kupić?? Tłumik daje tyle, że gorzej brzmi. Po za tym nic, miałem go ale wywaliłem i założyłem spowrotem oryginalny.A charta swojego sprzedałem nie dawno za 1250zł Pozdrawiam Edytowane 10 Maja 2006 przez kamil123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Sorki za odgrzebanie tematu, ale chcaiłem podzielić się dobrą nowiną :-).Ja miałem Charta z gaźnikiem rometowym, a i tak poszedł za 1000 zł, więc jestem zadowolony. Biorąc pod uwagę to, że dałem za niego 800 zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Skoro temat został odgrzebany to ja tez napisze Kupiłem charta w poł sprawny za 440zlDrugie tyle wlozyłem w remont a on ani nie drgniestracilem 900zl a musze z zalem sprzedac za 500zlMoto nie na chodzie krzywy wal jest ale dobry walek i moto sie sprzedało :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 heh... no to powodzenia jak sprzedaz charta chociaz za 800zl.... ostatnio kolega kupiil simsona zarejstrowanego, wszystko dziaa tyle ze po tygodniu wymienil tlok i teraz smiga juz miesiac i nic nierobi w nim, a ty charta drozej chcesz ten koega dal za sima 800zl ja sam simsona za 700zl kupilem, tyle ze ja niemialem tyle szczescia i po tygodniu byl dead i kapitalka ktorej do teraz jeszcze niezrobilem, no ale jak trafisz tak jak moj kumpel to bedzie good Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek89 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zależy w jakim stanie ;p jak igła to nawet za 1500 możesz sprzedać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi