kojotkurier Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 nie moge nigdzie znalesc ksiazki serwisowej do suzuki gs650g probowalem na emulu i lipa .Mouse zapodal dla mnie katalog czesci ale od gs 850g bo tylko taki znalazlem na jego blogoslawionej liscie9dobroczynca z niego na marginesie i chwala mu za to) no i z tym motocyklem mam korowody wiec ta serwisowa napewno sie przyda nie trafi poleczke :buttrock: pozdrwawiam dokladny namiar -suzuki gs650g-1981 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Mouse zapodal dla mnie katalog czesci ale od gs 850g bo tylko taki znalazlem na jego blogoslawionej liscie Mo$ue nie Mouse :PJakby ktos miala taka servisowke to ja tez bym poprosil.PozdroMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojotkurier Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 mosue przepraszam za pomylke ;) mam juz graty do tego mottocykla bede sladal silnik przydala by sie kniga o jak zwykle poprzednik potrafil tylko rozlozyc :twisted: to juz pewna tradycja u mnie w warsztacie ze dostaje motocyle w puzlach :) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Nie wiem na ile rozni sie silnik VF1000 F od VF1000 R, bo mam serwisowke Honda VF1000 R Service Manual ENG. Zainteresowany ? Moze sie tylko rozrzadem roznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy82 Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 serwisowka do kawasaki kx 250 93 rok albo jakis manula czy cos takiego pozdrawiam bo nie moge nic znalesc jakis link czy adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Link znajdowal sie juz wczesniej w moim temacie ale wkleje go i tu:Kawasaki KX125,250 Service Manual GER http://www.megaupload.com/?d=G7147J7QKawasaki KX250 F Service Manual ENG http://www.megaupload.com/?d=DPOMSPOY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojotkurier Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 a ja szperam namietnie poszukujac manuala do suzi gs 650g i nic nie moge oblukacjuz trace nadzieje ze istnieje wogule :) pozdrawiam i mam nadzieje ze sie kiedys znajdzie ktos kto bedzie wiedzial gdzie ja znalesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnnyBravo Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 szukam serwisowki z danymi regulacyjnymi do GSX 750 z 86 (16 V )te silniki byly stosowane jeszcze w latach 90 witam - ciekaw jestem czy udało Ci sie uzyskac jakąś servisówkę do GSX 750 ???...własne stałem się szczesliwym/nieszczęśliwym posiadaczem GSX 750 Inazuma '99...ale nie dostałem do niego żadnego manuala....i nie moge nic znaleźć po sieci...jesli masz coś takiego daj znac !!! Pozdrawiam - Johnny B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goorny Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 MAm Honde vf 400 f i rozkopany rozrząd . Po serwisówke to chyba pieszo do japoni pójdę. Dajcie linka albo cuś bo już miesiąc szukam czteropak pewny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Powitaćbiblia dt SUZUKI powodzenia :icon_razz: http://www.ronayers.com/fiche/getdesc.cfm?man=su Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 (edytowane) Witam.Jak ktos ma jakiś aktualny link do manuala gpz600 88' to plizz niech rzuci bo mie oczy od siedzenia przed kompem wylezą. Edit.Sam se znalazlempodaje nieświadomym: http://www.diff.ru:8000/ Full wypasik tylko cholernie wolno sie ciągnie(3-4kb/s) może w nocy bedzie lepiejA na uje**ne połaczenia polecam opere lub totalCMD ,wznawiaja bez problemu. Edytowane 16 Maja 2006 przez janosikkk Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 (edytowane) Wsio sie zmienia jak w kalejdoskopie.Niem moge edytować postu wyzej wiec podaje nowy adres stronki z powyżsego postu: http://www.diff.ru/manual/man.php W zasadzie to kazdy niech sobie wklei w goglach w wyszukiwaniu zaawansowanym nazwe pliku np. Kawasaki_GPZ600(ZX600A1)_GPZ500(ZX500A1)_Service_Manual_(German).zip i wpisze nazwe serwera www.diff.ru wynikiem jest ruska stronka ze spisem manuali.Przypuszczam ze goscie zmieniaja jej adres raz na jakis czas zeby uniknac przeciazenia serwera, dlatego trza szukac po nazwie pliku. Edytowane 17 Maja 2006 przez janosikkk Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuryga Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Witam masz może serwisówkę do Gs750? jezeli tak to zapodaj pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hołi07 Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Szukam instrukcji do yamahy DT 80po polsku e-mail [email protected]pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek933 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Witam czy ma ktoś może Książke do hondy cr 250 z 82 roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi