MaNIEK-MP Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Czy znajdzie sie coś do Kawasaki KX-500 (440) '85 -(Cross)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kojotkurier Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 zapytam wprost czy ja sie musze na tej stronie zarejestrowac i oplacac abonamet zeby modz kozystac z tych dobrodziejst o ktorych piszesz tylko sie na mnie nie denerwojcie ja wole pytac jak czegos nie wiem licze na wyrozumialosc i pozdrawiam kojot [ Dopisane: 20-09-2005, 22:46 ]oczywiscie pytanie kieruje do black jacka -przepraszam niesprecyzowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZI Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 witam. pilnie potrzebuje serwisowki do Suzuki GSX 400 E (dwucylindrowa z jednym hamulcem tarczowym). nigdzie jej nie umie znalezc, a szukam juz dluugo :P potrzebuje jej do ustawienia zaworow, wiec ewentualnie wystarczy tez info na jakich wartosciach je ustawic. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Moze GS400 rocznik 77 wersja N? Byłbym wdzieczny i posłał piwo pocztą :] Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 czesc. Czy ktos z was ma moze service manual do Yamahy FJ 1200 z ABS ? Był bym bardzo wdzieczny za pomoc..... [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marciolis Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Znalazłem czego szukałem...........wypas :) http://www.bikechatforums.com/viewtopic.ph...ays=0&postorder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar57 Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Witam ! Bardzo bym prosił o pomoc w znalezieniu serwisówki do Suzuki LS 650 Savage z 97r. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalingpx750 Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Może ktoś ma serwisówke do GPX 750 88r pozdro -------------------------------------------------------------------------------------juz mam chętnie przesle dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00l Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 witam szukam manuala albo serwisuwki do gs 650 katana z 83r ma ktos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 No widzę że działać to Polacy potrafią -> w "kupie" siła... jeśli kogoś interesuje to dużo materiałów (serwisowych) o suzuki gs 500e jest na http://republika.pl/gs500e/ tylko że pdf-y są w języku angielskim i po niemiecku... :/ jeśli ktoś ma po Polsku to -> poproszę... pozdr. WIĘCEJ TAKICH AKCJI POŻYTECZNYCH :P:):P [ Dopisane: 14-12-2005, 22:19 ]mam pytanie (chyba głupie :/ ) czym się różni serwisówka od manuala?? a dokładniej co to manual?? tylko nie śmiąć się z niewiedzy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 No widzę że działać to Polacy potrafią -> w "kupie" siła... jeśli kogoś interesuje to dużo materiałów (serwisowych) o suzuki gs 500e jest na http://republika.pl/gs500e/ tylko że pdf-y są w języku angielskim i po niemiecku... :/ jeśli ktoś ma po Polsku to -> poproszę... pozdr. WIĘCEJ TAKICH AKCJI POŻYTECZNYCH :D:):D [ Dopisane: 14-12-2005' date=' 22:19[/i'] ]mam pytanie (chyba głupie :/ ) czym się różni serwisówka od manuala?? a dokładniej co to manual?? tylko nie śmiąć się z niewiedzy :P owner's manual - instrukcja dla użytkownika Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiu Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 :!: Szukam manuala do suzuki dr250 z 85 roku. :!: Kupiłem suzi za 800pln ale z uszkodzoną elektryką. Po sprawdzeniu wszystkiego dowiedziałem się że:W motorze był uszkodzony moduł zapłonowy, a gość podłączył sobie jakieś tranzystorki i na tym jeździł. Nowy moduł jakbym kupił, zapłaciłbym koło 2000pln więc trochę przekrocze cenę motorka, i tak nie wiedziałbym jak podłączyć bo gołe kable mi wiszą i są z deka popalone. Nie wiem co gdzie, ani jak się podłącza. Jakby ktoś coś wiedział, jaki kabelek do czego, to prosze o opis. Jakby ktoś wiedział jakie tranzystorki można zastosować, by zastąpić moduł to też prosze o opis. Odpale go i sprzedam. A jakby ktoś miał tanio moduł i wiedział jak podłączyć to też się skuszę... Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam.b66 Opublikowano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 witamposzukuję manuala do hondy VFR RC 24 r 86-87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszcz Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 zx 9 2002 ???? :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DavidS Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 Siemka! Niżej podaje Ci linka gdzie możesz pobrać manuala do Twojej Kawy! http://www.diff.ru:8000/Kawasaki_Ninja_ZX-...al_(German).zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi