yuzzek Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 RN09, wersja USA, więc kierunkowskazy przód świecą non-stop. Wygląda to niefajnie, poza tym przyp...ł się do tego nadgorliwy pan pies (cała historia warta osobnego wątku, ale nie jestem w nastroju :icon_rolleyes: ). Jak to przerobić na "przepisowe" kierunki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Wydaje mi się, że musisz wymienić przerywacz kierunkowskazów. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 (edytowane) Nie mam pod ręką serwisówki do R1, ale w starej CBR żarówki kierunkowskazów mają po prostu dwa włókna - sprawdź ile przewodów dochodzi do kierunkowskazu - jeśli 3 to wsytarczy odłączyć jeden z przewodów. PZDR Edytowane 6 Kwietnia 2006 przez Yaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuzzek Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Nie mam pod ręką serwisówki do R1, ale w starej CBR żarówki kierunkowskazów mają po prostu dwa włókna - sprawdź ile przewodów dochodzi do kierunkowskazu - jeśli 3 to wsytarczy odłączyć jeden z przewodów. PZDR dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 (edytowane) a poza kierunkami, swiatla sa ok? czy podobnie jak w samochodach. Edytowane 6 Kwietnia 2006 przez Yogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuzzek Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 a poza kierunkami, swiatla sa ok? czy podobnie jak w samochodach.sorka, nie skumałem pytania, a jestem tylko po 1 browcu :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Chodizło Yogiemu zapewne o to czy swiatla tez masz "amerykanckie" :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuzzek Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Chodizło Yogiemu zapewne o to czy swiatla tez masz "amerykanckie" :icon_rolleyes: noooo, są amerykanckie :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 wiem ze w samochodach policaje czepiaja sie takich swiatel; a co z moto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuzzek Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 wiem ze w samochodach policaje czepiaja sie takich swiatel; a co z moto? Yogi, ale jakich "takich"? Wszystkie światła w R1 oprócz kierunkowskazów są takie same w Stanach i w Europie.W samochodach z usa często za kierunkowskaz tylni "robi" pulsujący na czerwono cały zespół lamp po odpowiedniej stronie samochodu. W moto masz normalne kierunki. U mnie jest jeszcze inaczej, bo kierunkowskazy wbudowane są w tylną lampę (diodę) i świecą normalnie - na pomarańczowo. Ale to jest rozwiązanie akcesoryjne, a nie standard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrew Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Swiatla mijania i drogowe europejskie sa asymetryczne (prawy reflektor swieci dalej niz lewy - wiazka swiatla jest zalamana pod katem, widac to bardzo wyraznie jesli podjedziesz pod sciane z wlaczonymi swiatlami i zobaczysz jak przebiega pozioma linia swiatla i cienia). Amerykancy maja swiatla symetryczne i dlatego masi mili policjanci albo nadgorliwi panowie ze stacji diagnostycznych moga robic problemy (bo niby oslepiaja i tak dalej...)Przerobek raczej nie ma - trzeba wymienic. Cytuj ******************** Triumph Speed Triple :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Z zewnątrz wyglądaja tak samo ale lustro jest inaczej skonstruowane i na pewno nie ma nabitej normy europejskiej na szkle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 kupiłem kiedyślampę do R1 z USA i nie było w niej otworów na postojówki. masz oprawki postoju w lampie przedniej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 To i ja sie podlacze z pytaniem: jak przelaczyc temperature z fahrenheita na celsjusze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 w R6 modelach do 2003 nie było możliwośći :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi