Herpu Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 (edytowane) Tak ruszalismy rozrzad....fuck nie pomyslalem o tym:( a teraz juz za puzno poszedl do serwisu ;) kur... i zaplace za cos co umialem zrobic :) Jak oszacujecie ile mnie to wyniesie w serwisie?A chcialem sobie kupic fajna kurtke.... :) Edytowane 14 Kwietnia 2006 przez Herpu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetracer23 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 i jak z tym serwisem???? doszli co tam jest namieszane??? daj znac co było nietak z moto.pzdr jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herpu Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Juz wiem co bylo:)To sprawka gaznikow :icon_mrgreen: mino tego ze robilem synchro przed zima teraz trzeba bylo takze...85zl mnie skasowali! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 a o rozrządzie nic nie mówili?czy to normalne w gs500, że zsynchronizowane nieruszane gaźniki same sie rozsynchronizowały? pytam się, bo mało się znam na tego typu motocyklach, a chciałbym w przyszłości zacząć od gs'a przygodę z 'pochylonymi' pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Wszystko razem to jakas bzdura.Co ma synchronizacja gaznikow do niemoznosci wejscia na obroty pod obciazeniem ???Czy wiesz wogole po co synchronizuje sie gazniki ? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Pewnie że bzdura i naciągactwo co niektórych "serwisów"czy to normalne w gs500, że zsynchronizowane nieruszane gaźniki same sie rozsynchronizowały?Raczej niemożliwe.. aczkolwiek zawsze pozostaje te 0,01% prawdopodobieństwa :icon_mrgreen: ... i powraca odwieczny temat, powtarzany zazwyczaj przez sprzedawców zachwalających swoje cacka:- coś stuka w silniku - trzeba wyregulować wentyle i będzie ok- coś nierówno pracuje i nie wkręca się na obroty jak bozia przykazała - trzeba tylko synchro zrobić... :icon_mrgreen: A wracając do tematu, synchro nie ma żadnego wpływu na prace silnika w wyższym zakresie obrotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herpu Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 To mi powiedziano...synchro gaznikow i zaczol ciagnac elegancko!Mowili jeszcze cos o swiecy ktore byly nowe!nie wiem moze je przeczyscili co ja osobiscie sam robilem pare razy! A ogolnie to sie zawiodlem poniewaz myslalem ze jesli zalezy im na renomie to powinni za te 85zl chociasz umyc ten motor...a wygladal jak go odbieralem gorzej niz jak go przywiozlem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi