lukaszcbr Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Poszukuje ksiazki serwisowej najlepiej do cbr900 sc28 z 95 roku. Chcialbym zeby ta ksiazka byla w formacie pdf lub txt. Moze ktos posiada w takich formatach,lub jakies linki do takich serwisowek. Jesli ktos ma to bylbym wdzieczny za przeslanie na e-maila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Poszukaj w starych tematach - jest bardzo dużo linków do serwisówek w internecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszcbr Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Tylko w tym problem ze siedze juz drugi dzien i nic nie moge znalesc :smile:( moze podasz link jakis ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zxr Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 http://www.riders.pl/component/option,com_...d,64/Itemid,61/ może tu coś znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszcbr Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 znalazlem sporo ksiazek serwioswych do roznych motocyklow ale do mojego nie ma - honda cbr900 SC28 z 95 roku. najbardzie j co mnie interesuje w tej ksiazce to informacja ile trzeba wlac plynu hamulcowego , poniewaz chce wymienic i nie wiem ile kupic :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Okolo 1/2 l na oba uklady. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi