Joe Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) witamkrótkie pytanko czy jeslij mam dwie lampy to na swiatlach mijania musi swiecic sie jedna???? a na dlugich normalnie dwie, chodzi mi o przepisy odnosnie tego Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez Joe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 teoretycznie jedno, ale jeśli mnie pamięć nie myli to temat pojawiał się już albo tutaj, albo na preclach: jeśli moto ma homologację i fabrycznie 2 świecące lampy, to jest okinna sprawa, że raczej jak widzę nasze ulice, to raczej małe szanse, żeby ktoś miał jakieś "ale" do 2 lamp. ostatnio widziałem chyba ze 3 amerykańskie czterołapce z czerwonymi kierunkami... na polskich, białych blachach. tak się przestrzega prawa w tym poje....ym kraju :smile: Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Ja mam dwa światła mijania, zresztą długie też. Lampa jest nieoryginalna i nigdy nie miałem z tym problemów. Myślę, że musiałby to być naprawdę upierdliwy przedstawiciel władzy aby się przyczepić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 no to teraz podlanczam drugie, zawsze sie nocy przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 A przy okazji ładniej wygląda moim zdaniem. Tak do tematu: czy można zamontować niestandardowe oświetlenie w postaci dwóch dodatkowych lamp białych (diodowe - kolor ksenonowy [biały]). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 A przy okazji ładniej wygląda moim zdaniem. Tak do tematu: czy można zamontować niestandardowe oświetlenie w postaci dwóch dodatkowych lamp białych (diodowe - kolor ksenonowy [biały]). jak zamontujesz doadtoke lampy to powinny one miec homoleogacje i byc dopuszczone do uzytku drogowego, pozatym chyba poinienes zglosic sie na przeglad legalizacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 A to wale te lampy :D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi