bozztom Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Mam takie dziwne pytanie, Chciałem porównać przyspieszenie mojej hondy Vfr 400 z kolegi suzuki gsxf600 i co sie okazało? Moja Vfrka przyspiesza o niebo lepiej niż suzuki które ma większą pojemność :icon_razz: . gsxf kolegi nie jest w opłakanym stanie więc silnik daje pełną moc, dla pewności sprawdziłem z innymi gsxf i to samo, zostają daleko w tyle. z Cbr 600 F2 jedzie na równo do 150kmh. Widlasty silnik daje taką różnice? Czy coś było kombinowane w tym motorze? ...rzędowe 400cc nie mają takiego przyspieszenia z tego co mi sie zdaje (probowalem z cbr400) i nie miała szans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 A może to umiejętności drugiego motonity ? :icon_razz: <joke- bez obrazy dla nikogo> :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PNT_CB1 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Witam, nie dziw się !!!! zawsze miałem szacunek do V-ki :icon_razz: :wink: :wink: - ciągnie od samego dołu, więc 600 tka rzędowa, do V-ki 400 tki, na niskich obrotach nijak się ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Co Ty w ogole Honde z jakims Suzuki porownujesz? :icon_razz: A swoja droga to V 4 ostry start maja,przekonalo sie o tym kilku smialkow, co probowalo startowac mocniejszymi sprzetami spod swiatel z czerwona VFR 750 w Poznaniu, nie dali rady :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bozztom Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Więc wszystko jasne. Zawsze uwielbiałem to zdziwienie ludzi z mocniejszymi maszynami że taki silniczek 400cc a tak ciągnie :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi