Skocz do zawartości

Zdrowy rozsądek diabli wzieli

LAMASSU
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

z moich obserwacji na temat rozsądku to jest tak:

jak się jeździ samemu, to nawet daje o sobie znac - dopiero w grupie zanika ;). :banghead:

dokladnie, ja sezon rozpoczałem(co prawda jeździlem troche zima) "wspanialym" i bliskim spotkaniem z drzewem przy jakis 70-80km/h :D i teraz pozostaje mi tylko obejsc sie smakiem cieplych dni i widokiem moto w garazu :smile: troche wiecej rozsadku i teraz zapewne wszytko bylo by wporzadku, no ale czlowiek uczy sie na bledach.....

nic tak zębów nie wybiela jak dobrze odkręcona manetka ... zwłaszcza na początku sezonu...

też kurcze pierwszego dnia jak wyjechałem to 500m ostroznie a potem mokro czy nie mokro ponad pakę przy temp ok 1stopnia... jedyne na co uwazałem to zeby droga była pusta...mus zimę odreagować :smile:

Panie i Panowie- nie ma się co oszukiwac- gdybyśmy chcieli jezdzic 40 to by skutery wystarczyły...

a przeciez chodzi o wiatr, dźwięk ,"hohoho przechyły i przechyły" ;) i o to wspaniałe uczucie rozciągania ramion przy ruszaniu :flesje: ...przez zimę powstał pewien dług wrażeń,który trzeba było zniwelować :banghead:.

tylko kurcze najgorsze jest to,ze na początku sezonu to tak lipnie z umiejętnościami- trzeba je odkurzyć i naoliwić..a licho nie śpi...:D

z moich obserwacji na temat rozsądku to jest tak:

jak się jeździ samemu, to nawet daje o sobie znac - dopiero w grupie zanika :D. :smile:

Hmm .. u mnie odwrotnie ... odp* mnie jak jeżdżę sam.

Może moje towarzystwo jest bardziej zrównoważone odemnie :banghead: .

LAMASSU, spokojnie mi też ostatnio odbija, niby rozsądny i spokojny jestem ale oczywiście co tylko sie dorwe do Maszyny to śmigam jak szalony :smile: Może mi przejdzie za kilka dni :banghead:

Klaudiusz nie odbieraj tego jako atak z mojej strony, ale już w kilku postach zauważyłem że potępiasz szalonych jeźdźców, a sam nie postępujesz inaczej :D. więc się w końcu zdecyduj, bo ja już sam nie wiem.

A co do jazdy, mówiłem sobie i cały czas mówie że nie będe wariował, ale niestety nadaremnie, choć myśle że z czasem się wyszaleje i nie będe przekraczał dozwolonej prędkości tak znacznie.

Żeby nie było na skrzyżowaniach, na przejściach dla pieszych itd., staram się zachować szczególną uwagę, zwalniam jak emeryt, ale na moście Siekierkowskim nie ma zmiłuj ....

Klaudiusz nie odbieraj tego jako atak z mojej strony, ale już w kilku postach zauważyłem że potępiasz szalonych jeźdźców, a sam nie postępujesz inaczej :cool:. więc się w końcu zdecyduj, bo ja już sam nie wiem.

A co do jazdy, mówiłem sobie i cały czas mówie że nie będe wariował, ale niestety nadaremnie, choć myśle że z czasem się wyszaleje i nie będe przekraczał dozwolonej prędkości tak znacznie.

Żeby nie było na skrzyżowaniach, na przejściach dla pieszych itd., staram się zachować szczególną uwagę, zwalniam jak emeryt, ale na moście Siekierkowskim nie ma zmiłuj ....

No potępiam, potępiam, ale trzeba sie wyżyć :P Pozatym zależy co dla mnie jest szaloną jazdą, 150 km/h po Wisłostradzie czy 230 km/h! :banghead:

Edytowane przez klaudiusz

Zdrowy rozsądek jest jeszcze za wczesnie......na zdrowy rozsądek :icon_rolleyes: Ale szybko zaczniecie myslec o sobie jak komuś cos sie stanie jakaś informacja w temacie wypadki itp. Nie życze nikomu aby musiał takie informacje czytać..... i mam nadzieje ze takie sie nie pojawią

Przeczytałem z tym GSem to rzeczywiście miałes farta że nic ci sie nie stało... ale tak to jest mlody często zapomina o "granicach" sam o tym wiem

Edytowane przez mierzwa2

No i wy sobie tak ostro śmigacie, na tych swoich ścigaczach :icon_rolleyes: hehe

Ja nie jestem gorszy, i kręce swoją etkę ile fabryka daje :icon_rolleyes:

Tylko ja tak mam przez cały sezon :bigrazz:

Jaaazzzddaaaa :banghead: :crossy:

pozdro