MARCYŚ Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 22 KWIECIEŃ miejscowość KŁECKO 56 km od Poznania 10 km od Gniezna godzina 17/18 moj ślub z forumowiczka BASIĄ zapraszam wszystkich na parade z kościoła do domu weselnego w miejscowości Mieściska 14km w kierunku Wągrowca mam nadzieje że jacyś forumowicze uświetnią moją uroczystość ,miła parada śliczna okolica kolebki polskiej państwowości ZAPRASZAM :wink: :icon_razz: Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) Witam! Niestety nie dotrę, ale duchem jestem z Wami . Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. :wink: :icon_razz: Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez Marek Sosnowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronek Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Gratulacje !!! :wink: ja również myślą będę z Wami :icon_razz: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shrek Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Może silna grupa Poznań się zmobilizuje i zrobi przelot? warto fajnie rozpocząć sezon, szczególnie że to zawsze *fajna sprawa, zrobić paradkę przy takiej okazji :icon_razz: * - "fajna" - dowolna interpretacja wyrazu :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zycze wszystkiego najlepszego na nowej drodze:)Jak zrobie sprzęta to możliwe że się zjawie, ale to wcześniej dam znać.Niestety sprzęt jeszcze nie gotowy:( Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Dziękuje wam :icon_razz: zapowiada sie grupa znajomych z Gniezna może spotkacie starych znajomych a może poznacie nowych : :wink: Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COLIO Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 No to w takim razie GRATULACJE I ZYCZE SZCZESCIA na nowej drodze zycia !!!! Niestety nie bedzie mnie na paradzie ale pogadam ze znajomymi to moze ktos sie wybierze :icon_razz:Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basia Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Nie no... Panowie, ja tu liczę na to, że pomożecie mojemu, niebawem juz mężowi, znieść jakoś ten okrutny dla niego dzień... Chłopak przeżywa rozterki, a Wy się wykręcacie...???? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 wow! kolejny forumowy związek :smile: wszystkiego najlepszego!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Dziękuje wam :smile: zapowiada sie grupa znajomych z Gniezna może spotkacie starych znajomych a może poznacie nowych : :banghead: - taaa, postaram sie przyjechac i 'popyrkac' ;-]. Wiemy z Smoczyca jaka to przyjemnosc- ladna parada ;-]]Do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 KRYSTIANEN mam nadzieje ze zmotywujesz jakoś nieprzekonanych :) Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Czesc Marcys !! Kolecko to spora miejscowosc, macie tam tylko 1 kosciol ? Napisz wiecej szczegolow o ktorej rozpoczyna sie ceremonia slubna, moze jak uda sie zorganizowac grupe forumowa po otwarciu sezonu to przyjedziemy do Ciebie.Pozdrawiam serdecznie i wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawon Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Wszystkiego najlepszego :cool: .Wiecie może coś więcej na temat zlotu w Gnieznie gdzie to dokładniej jest (ulica) i czy ten zlot jest pewny :wink: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Dużo radości i miłości w małżeństwie, niech moto zawsze Wam towarzyszy na Waszej drodze życia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Kłecko to małe miasteczko na trasie Gniezno - Wągrowiec Gniezno- Chodzież połozone jest na drodze krajowej wiec nie powinniście mieć kłopotu z dojazdem, w "centrum" czyli 30 sekund od miniecia tablicy miejscowości jest rynek a przy rynku kościółek a tam o 16.30 zaczyna sie msza która trwa około 45min do godziny z koscioła paradaruszy do domu weselnego w miejscowości Mieściska 14 km w kierunku na Wągrowiec. Miejscowośc powinniście znaleśc ma około 3 tys mieszkanców. :P :evil: :banghead: Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi