M@LY Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 dzis jezdzilem sobie po poligonie, bo trzeba korzystac z urokliwych miejsc jak i pogody. Gdy nagle pojawia sie cinkoczento na sygnale probujace mnie zatrzymac:D ale zwala koles ganial za mna mialem ubaw co nie miara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Czym uciekałeś??Od początku sezonu u mnie ma policja takie nastawienie ze mnie takie sytuacje też nie ominą. :wink: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@LY Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 ja wr250f przypuszczam ze mialem nawet wiecej konikow niz on w aucie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sidik Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 ja wr250f przypuszczam ze mialem nawet wiecej konikow niz on w aucie:)hehe szacunek dla kolesia w suczce za to ze wogule startowal:D ciekawe czy liczyl na sukces czy tylko chcial sie poscigac:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Pamietajcie maszyna to 50 % a nastepne 50 % to umiejtności kierowcy w tym przypadku rajdowego policjanta :icon_razz: <hahaha> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 co nagle to po diable, ale to jest nic, ja jechałem dzisiaj ulicą, ciemno już bylo bo to 23h, jade a tu mi typ mignął tylko przez chwile, idiota klęczał na środku ulicy i sie darł coś w moim kierunku, no szkoda ze mi sie spieszylo bo bym sie cofnal i bym mu pokazal gdzie jest miejsce przechodnia, i weź teraz se pomysl jakbym go je*nął :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 To tym cinkim jechal po poligonie? Jakis wojskowy model cienkiego heheheh. Czym zesz by byla jazda gdyby nie bylo policji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@LY Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 w woli sprostowania to nie byl policjant tylko polska wersja Louis de Funes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LesniK Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) To tym cinkim jechal po poligonie? Jakis wojskowy model cienkiego heheheh. To jest wlasnie "teren" z wiekszosci forumowych opowiesci - spokojnie mozna tam latac osobowka. Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez LesniK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
predator Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Ja już w tym sezonie przejechałem ok 250 km,narazie duża częsc z tego to asfalt bo moto docieram, jednak wpadłem już 2 razy w sredni teren-a raczej łatwy tylko szybko pokonwany :icon_razz: Jak tylko moto bedzie można pałowac to dam ogień w cięzki teren xD wtedy nie ma zmiłuj, i zaręczam że "czinkusiem" tam nie wjedziesz :wink::D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 To jest wlasnie "teren" z wiekszosci forumowych opowiesci - spokojnie mozna tam latac osobowka.mnie to zastanawia co to w ogole jest za poligon ze tam takim samochodem wjechali :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 jezeli chodzi o teren - to ja ostatnie 2 dni jezdzilem motorkiem pierwszy raz po zimie i np. wrypałem sie w wodnisty bagnisty piach w ktorym mało nie utoneła moja maszyna- 30 min wyciagalismy ją we dwóch bo koła byly 3/4 w mule piaskowym :icon_razz: a wszedzie na około woda, nastepnie kolega przeprawiał sie przez dość rwącą rzeke i niestety zaliczył wodowanie - o totalnych bajorach i błotach to nawet nie będe pisał bo to większość zna - to się nazywa według mnie jazda po terenie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@LY Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 w stargardzie poligon mamy dosc duzy choc nie taki jak w drawsku. gosciu by tam gdzie jezdilem w zyciu nie wjechal, bo bylem na czolgowisku. ale gdy wracalem juz do busa na powrocie byl na drodze i jechal namnie na sygnale:) i tam sie pozniej bawilismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) No to niebezpieczna jest taka zabawa z policjantem musze ci powiedzieć - moim zdaniem to na drugi raz musi uważać na siebie ten policjant :smile: hehehe Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez Myszon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi