kubryn Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 ja kupilem nowki ngk przelozylem i pipa nie szlo odpalic wlozylem stare i jak na dotyk oczywiscie te stare to DENSO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekl Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 (edytowane) Skoro juz tak chwalicie DENSO, powiedzcie gdzie ich szukac w dobrej cenie.Moze ktos testowal swiece w r6 gaznikowym ? Ktore warto zalozyc ? Pozdrawiam edit: wg katalogu NGK powinny byc cr10ek, natomiast DENSO w katalogu w ogole nie uwzglednil R6 '00 tak przynajmniej powiedziano mi w larssonie. Edytowane 10 Kwietnia 2006 przez bartekl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 ja od czasu gdy kupilem swoje moto (czyli ponad rok temu) nawet nie wykrecalem swiecy, a jest to wlasnie NGK, palic pali na kopa, po 4 miesiacach zimowego garazowania odpalila z pierwszego... moze mam jakis unikat :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubryn Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Skoro juz tak chwalicie DENSO, powiedzcie gdzie ich szukac w dobrej cenie.Moze ktos testowal swiece w r6 gaznikowym ? Ktore warto zalozyc ? Pozdrawiam edit: wg katalogu NGK powinny byc cr10ek, natomiast DENSO w katalogu w ogole nie uwzglednil R6 '00 tak przynajmniej powiedziano mi w larssonie.poszukaj na allegro ja dzis pisalem w sprawie tych swiec do cbr i nie ma problemu z ich zalatwieniem sadze ze do innych modeli tez nie bedzie problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekl Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 (edytowane) poszukaj na allegro ja dzis pisalem w sprawie tych swiec do cbr i nie ma problemu z ich zalatwieniem sadze ze do innych modeli tez nie bedzie problemu nie udalo sie znalezc na allegro, kupilem w sklepie autokompleks. starzynskiego 10226186660 tutaj jest katalog świec denso do motocykli.Moze komuś sie przyda. Pozdrawiam. Edytowane 12 Kwietnia 2006 przez bartekl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubryn Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 najwzniejsze ze dales sobie rade i kupiles a tak przy okazji ile dales za 1 swieczke?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawasaki454 Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Faktycznie Iskra produkuje świece do moto i to nawet 3 elektrodowe. ale problem jest z zakupem. Wiodłem nawet (niestety nie udaną) konwersację z ich przedstawicielem ale firma nie prowadzi wysyłki. Dostałem co prawda parę "bliskich adresów" ale w sklepach nie mają chęci wysyłać a szkoda. Jezdżę więc na NGK i muszę się przyznać że w swojej dawnej Kawie454LTD wykręciłem 26 TKM i świece były w doskonałym stanie i dalej jeżdżą. Zaznaczam, że były wkręcane w Chelwecji i może dlatego. Co do Denso nie mam żadnych traumatycznuch przeżyć bo nie wiem gdzie je kupić. Dzięki za odsyłacze.Pozdrawiam Jurek :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi