es_kol_ta Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 witam jaka jest mozliwa maksymalna tempratura w poszczegolnych czesciach kadluba silnika ? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Teraz Ci tego nie powiem ale po tym weekendzie bede wiedział bo sprawdze w ksiażkach to dam Ci znać :icon_rolleyes:pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brudny Harry Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 jeśli chodzi o temperaturę silnika to równiez mnie to interesuje, bo mój janek grzeje sie jak głupii:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovietek Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 harry: a moze wina swicy? :icon_biggrin: sproboj zalozyc taka co wiecej ciepla odprowadza :Pniewiele stracisz (10 zl na dobra swieczke ngk) a zyskac mozesz wiele.. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Przyczyna zbytniego grzania sie moze byc rowniez zbyt pozny zaplon, badz za uboga mieszanka... :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brudny Harry Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 jeśli chodzi o świecę to własnie mam NGK i to z parametrami odpowiadającymi tej Bosch'owskiej. jeszcze spróbuję z tą mieszanką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi