Gawron Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 o białych nie słyszałem ale wiem napewno ze pomarańczowe (jasne) i czerwone. Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meydey Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 1.czarna rama , czerwony bak i plastiki alu spolerowane 2.czerowona rama, plastiki i bak białe alu spolerowane 3.czarna rama, czerwony bak plastiki białe alu spolerowane 4.czarna rama, czerwone plastiki biały bak alu polerka 5.czerwona rama, błękitny bak, białe plastiki alu spolerowane 6.czarna rama, żółty bak, białe plastiki alu spolerowane(dużo polerkio) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Haaa - mowilem ze jest mocna :smile: . gratuluje! Kurde ile osób fury pokupowało i lata! Ja też chce!!!! Ledwo KDX'a zdąrze złozyc to leci do Kuby, ale chociaz bedzie za co YZ'tka robic :banghead: . Az zazdroszcze hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 No, ja tez sie wlasnie dziwie. Teraz sezon na calego sie zaczal...;DKurde, zebysmy wszyscy z nowo kupionymi furami sie spotkali i zebysmy razem sobie posmigali. To dopiero byloby fajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Ja mam do Ciebie 30km wiec może cos pomyslimy. Jakby co to na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi