Konrigol Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Witam...Czy ma ktoś jakieś materiały, informacje o CBR 600F2 lub F3? Linki do stron z filmami, opisami i innymi.www.scigacz juz przegladalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Z racji tego, że sam stałem cię posiadaczem F3, zrobiłem stronę na której chcę udostępniać wszystkie materiały jakie uda mi się znaleźć o CBR 600. Strona znajduje się pod adresem cbr600.webd.pl i jest dopiero w trakcie tworzenia, ale może znajdziesz coś dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 No no Rob, ale mi zrobiłes zajefajny prezent :) - stronka fajna a na niej art z ŚM 97`. Niech strona rośnie i rośnie :smile:) Powodzenia. Ps. postaram się wyszukać coś o F3 na dysku i podeślę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Jako użytkownik F3 podsyłam http://www.cbrforum.de/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Fajna stronka Rob, będę tam zaglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 dzięki za odwiedzanie strony, będę się starał ją ciągle rozbudowywać, jak będziecie mieli jakieś materiały to możecie śmiało słać na priv to je wrzucę na stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 No nie powiem Rob. Znalazłem to czego szukałem. Mam na kompie jeszcze skan testu F3 z jakiegoś Motocykla bodajże.Jakby co to mogę podesłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 chętnie wrzucę go na stronę, wyslij mi na cbr600f3 (małpa) o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrigol Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Stronka swietnie sie zapowiada.Mam na dysku filmik 3 minutowy przedstawiajacy jakiegos gościa na F2. Jakbys był zainteresowany to moge wysłac. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Stronka rzeczywiście naprawdę przyjemna, jak rozwinie się jeszcze bardziej to już w ogóle będzie wypaśnie.Fajnie by było zamieścić jakieś luźne przemyślenia użytkowników jak się na tym śmiga :wink: Bo we wszsytkich gazetach i tak piszą to samo... że CBR-ki są świetne :wink: No ale cóż taka prawda :icon_razz: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 witam!czy ktos moglby ci cos powiedziec o konstrukcji tylnego amortyzatora w cbr600 f2?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolf Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Mam trochę materiałów o CBR F2/F3Sa to fiszki (wszystko plus plastiki) oraz instrukcja obsługi.Nie za bardzo wiem jak Ci to podesłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Hej Rolf a mailem nie pojdzie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi