Qvertz Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Czy bardziej da się rozwiercić gaźnik typu 16N1, czy 16N3? Do ilu, który konkretnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Mi maxymlanie udało sie do 18mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 najelpiej by bylo jakby i cylinder miala taka sama srednice jak rozwiercony gaznik . zeby mieszanka nienapotykala progu . ale to tak na marginesie pozdr. :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Mi maxymlanie udało sie do 18mmTak dokładnie 18mm. Też tak mam u siebie, na więcej brakuje mięcha. Ale gaźniki starszego typu z szeroką przepustnicą można rozwiercić do 19mm :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 18,2mm gaznik do tego kanały w cylindrze :) i silnik po wkreceniu na jalowym biegu myślalem ze sie rozpadnie:D takich obrotow dostawal:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qvertz Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Tak dokładnie 18mm. Też tak mam u siebie, na więcej brakuje mięcha. Ale gaźniki starszego typu z szeroką przepustnicą można rozwiercić do 19mm Starszy typ to ten ze śrubami po boku (16N1) (taki mam), czy jeszcze były jakieś starsze? 19 mm to już elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Że tak spytam... nie za wielki gaźnior 19 do tak małego silnika? :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Że tak spytam... nie za wielki gaźnior 19 do tak małego silnika? :|Taki akurat :) ale wiekszy juz nie bardzo sie nada. 18 to przy orginalnym cylindrze bedzie najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi