Yohnson Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Siema. Posiadam Aprilie Rs 50 i w wakacje chciał bym kupic do niej kit tuningowy. Od kilku osób dowiedzłałem sie ze dozownik moze podawac złą dawke oleji i moge zatzrc silnik. Czy mozna unikną tego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Możesz pokręcić troche linką od dozownika tak zeby dawał więcej oleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Odłącz dozownik i rób am mieszankę. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Jeżeli ostro latasz po lesie to odłacz dosownik a jeżeli jedna jezdzisz łagodnie to zwieksz dawke oleju ale bedzie z tym wiecej problemów :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Jeżeli ostro latasz po lesie to odłacz dosownik a jeżeli jedna jezdzisz łagodnie to zwieksz dawke oleju ale bedzie z tym wiecej problemów :? RSką po lesie :notworthy: loool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yohnson Opublikowano 28 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Dzieki za odp. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(Borys) Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Odłącz dozownik i rób am mieszankę. :icon_razz: Też chciałem wyżuciuć dozownik, ale gadałem z mechanikiem powiedział ze w tych motorach wyjac ten dozownik to nie taka prosta sprawa, jednak musze przyznać duża wada tego motoru tak samo jak innych jest to ze nie ma kontrolki od dozownika czy działa poprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Też chciałem wyżuciuć dozownik, ale gadałem z mechanikiem powiedział ze w tych motorach wyjac ten dozownik to nie taka prosta sprawa, jednak musze przyznać duża wada tego motoru tak samo jak innych jest to ze nie ma kontrolki od dozownika czy działa poprawnieTo chyba jakis bardzo kiepski mechanik, bo odłączenie dozownika jest banalnie proste, szczególnie w rs i rx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi