Nadiq Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Mi to sie nie odpala "Zapisz element jako..." i Ci się wszystko odpali :) Nadiq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 "Zapisz element jako..." i Ci się wszystko odpali :) Nadiq stronka sie nie odpala. co mam zapisac? htmla? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nadiq Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 stronka sie nie odpala. co mam zapisac? htmla? :D Kliknij na link prawym przyciskiem i zapisz element docelowy :) Głupio brzmi, ale działa, przynajmniej u mnie :( Nadiq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 (edytowane) Hmm sam nie wiem czemu nie działa, u mnie wszystko gra.A powracając do wczorajszej wizyty w dd to przypomniały mi się dwa dobre teksty.Pierwszy jak nas zapowiadano.Brzmiało to mniej więcej tak:Witamy naszych serdeczynych przyjaciół (..),którzy lubią walczyć/ścigać się z wiatrem. Po tym tekście każdy miał minę "o co jej chodzi" :) Drugi gdy po paleniu gumy prze Pawla mówię do niego:Spróbuj tak z przednią, cwaniaczku.A Pawel na to :Przednią to tylko Chuck Norris :( Edytowane 22 Maja 2006 przez rad3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 U mnie też zdjęcia się nie odpalają, zapisałem element... i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 A u mnie bez problemu, w domu i w pracy :crossy: . Powodzenia :buttrock: i dawajcie jeszcze zdjęcia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamils Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 u mnie zdjecia sciagnely sie z rozszerzeniem .htm, wiec jezeli cos komus nie dziala polecam zmienic na .rar jezeli chodzi o wizyty w innych DD to ja rowniez chetnie. ale tak sobie mysle o naszym DD. dzieciaki caly rok czekaja na atrakcje i tak oto przychodzi ten jeden weekend, kiedy maja festyn, jest policja, straz pozarna, motocyklisci i inne atrakcje.. a moze za rok zorganizowac nasz zjazd w innym terminie, zeby mialy wiecej "wesolych" weekendow, a nie wszysytko naraz a pozniej juz nic? moze sie czepiam, ale tak jakos mnie naszlo :buttrock: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 U mnie fotki działają bez zarzutu.Ma ktoś fotkę jak Bruno pali gumę VFRą z trójką dzieciaków na pokładzie :buttrock: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Dobra już mi się zdjęcia otworzyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 A ja wykonałem tak jak pisaliście i nic.....doopa. Nie mam programu ,który otworzy pliki typu .rar Proszę o jakąś konstruktywną radę. Fenkju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Polecam programik WinRAR :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Wielkie dzięki.Fuckt. Zapomniałem :buttrock: Dzięki Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 more photo:)thxpzdr zacnie było! gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 23 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 witam,ja niestety dopiero dzis doszedlem do siebie po zajebiscie ciezkim weekendzie:) musze wszystkim ktorzy przyjechali jeszcze raz serdecznie podziekowac od pani wice-dyrektor ktora w niedziele wieczorem do mnie zadzwonila i chyba z 10min dziekowala za wszystkie prezenty za obecnosc za usmiech dla dzieciakow i wytrwalosc i takie tam jeszcze inneniestety ja mialem urwanie glowy i szczerze mowiac wiecej biegalem zalatwiajac cos niz nacieszylem sie sprawianiem frajdy dzieciakom :lalag: do tego jeszcze musialem wczesniej wyjsc bo ktos w koncu musi otworzyc 2oo :banghead: ehh kurde byla masa roboty zeby wszystko bylo wzglednie ogarnietei ciesze sie ze wam sie podobalo!! nie ukrywam ze narazie mam dosc organizowania czegos wiec jak ktos sie tym zajmie w innym domu dziecka to ja zapewne przyjade ale wole przyjechac na gotowe :buttrock: a tak btw jawa mi sie spsola w drodze powrotnej :crossy: cos zgrzytnelo i zaczelo latac po silniku :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Witam, ...za zgoda Andrzeja Gwiazdy, umiescilem jego zdjecia tu:http://rapidshare.de/files/21168099/Dd_zmn..._by_AG.rar.html ...milego ssania :buttrock: pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi