monkey Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 vermulen : szkoda ze nie jezdzi na ktorejs hondzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladek_b Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Dla mnie bez Maxa to nie to.... mimo, że ostatnio nie wychodziło mu prawie nic, to nigdy nie było wiadomo czy nie powalczy o pudło.... a zazwyczaj walczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Szkoda, że Rossi wypadł... nie było w tym jego winy, ale pokazał klasę wskakują od razu na motocykl i goniąc za resztą stawki... no i faktycznie nie robił scen, tylko pochylił głowę kiedy Elias przepraszał go już po wyścigu... cóż, bywa - w następnym i tak jest moim faworytem :) :bigrazz: :( :icon_mrgreen: No i świetny występ Pedrosy - rewelacyjny debiut, oby tak dalej :icon_mrgreen:Z niecierpliwością czekam na kolejne zawody :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruta89 Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Możecie podać godzine o której lecą wyścigi na eurosport. Wiem tylkom że w niedziele lecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladek_b Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Możecie podać godzine o której lecą wyścigi na eurosport. Wiem tylkom że w niedziele lecą Różnie bywa, czasami nawet wyścigi są w sobotę. Standardowo 125 zaczyna się kolo 10.00, 250 - 11.30 a GP - 13.00. Z tego co znalazłem w Katarze będzie w sobote 8go kwietnia: 10:45 - 125ccm, 12:00 -250ccm, GP -13.30 Zawsze mozna sprawdzić na stronie eurosportu. Miłego oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcello Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Max? Ten facet konczyl kariere w maksymalnie zalosnym stylu.... W camelu odgradzal sie od Tamady i bredzil, ze honda nie dostarcza mu najlepszych czesci... a w repsolu byl chyba najwieksza hanba tego legendarnego teamu, zero jazdy! Efekt taki, ze nawet w superbike'ach go nie zobaczymy i dobrze :icon_razz: Bardzo widac, ze moim ulubionym numerem jest 46? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi