marzier Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Jeszcze nie wiem ale wacha leci strumieniami!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 zapodaj jakieś zdjęcia z akcji ! Jakto moto potrafi jeździć, a napewno wszyscy by chcieli zobaczyć film! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Moj znajomy tydzien temu kupil jakś crosówke. wczoraj jak umuwilismy sie na jazde to okazało sie ze to jest cr 500 :biggrin: do lasu super. Na torze nie mógl jej do konca wykrecic. Mnie jazda nia wogle nie bawiła bo sie tylko naszarpalem i nastresowałem. Zrobilismy po lesie ponad 70 km i troche po torze pojezdzil i spaliła mu pół zbiornika paliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 to mniej niz setka ; D a to pewnie przez to, ze jej tak nie krecil (bo to nie jest latwo) a i obroty uzyteczne pewnie sa nizsze pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 to mniej niz setka ; D a to pewnie przez to, ze jej tak nie krecil (bo to nie jest latwo) a i obroty uzyteczne pewnie sa nizsze Dokladnie 500-ta mozesz spalic duzo mniej jak setka, ale to wszystko zalezy od tego jak bedziesz palowac(a 500 nie jest latwo palowac :D ). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 to po co kupowac 500 zeby ledwo gazu dodawac :|cala przyjemnosc jest jak odkrecasz manetkea po 2 to nie szkoda silnika jak sie tak ledwo kreci?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 No i znów mamy to samo zdanie z elo eloMotor ciut na wyrost to fajna sprawa ale coś z czego nie da się czerpać przyjemności to pomyłka.A swoją drogą to darujcie reszcie już te teksty o spalaniu pińcety. Był temat kilkanaście stron o 500 2t, już to wszystko wiemy. Teraz chcemy zobaczyć film jak marzier układa ziemię swoim nowym bejbe :D Źle mówię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzier Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Więcej na temat motockla kx 500 i wrażeń związanych z jazdą nie mogę powiedzieć bo moto do serwisu odstawiam trzeba zrobic regulacje!!Mam przed sobą membranki i próbuję przełozyć listki na drugą strone by była szczelniejsza bo sporo paliwka bierze to cudo! Prawda jest taka że moto można to pałować tylko no nie wiem jak to zrobic tzn jeszcze sobie tego nie wyobrażam jak to zrobić, a kupiłem bo cena była przystępna :D Mój znajomy i trener zarazem Krzysztof Serwin powiedział mi ostatnio że w |Polsce nie ma człowieka który by 500tke wykrecił do oporu!! Ja mu wierzę bo ona jest wice mistrzem świata w enduro i latał na ktm 500 i nie tylko zresztą!Ale muszę bestię ujeździć chociaz trochę , powiedziałem sobie że ni hu*a muszę !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 zapodaj chociaż jakieś zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi