ural_zgora Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Ale sa 2 wersje tych motorków z tego co wiem ta do stanów ma rozrusznik itd. No to bierz bez rozrusznika. Zawsze to mniej elementow ktore sie moga zepsuc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzior Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Witam! To jak, kupiłeś nowego urala? bo jestem ciekawy jak się sprawuje.. czy musiałes już podkręcać, regulować Itp. Pozdrawiam Witam! nie kupiłem urala poniewaz nie stać mnie na wydatek 30tyś na motorek. a pozatym ta wersja ma rozrusznik itd. wiec jak napisał poprzednik wiecej rzeczy moze się psuc. ja chce kupić ta najprostsza wersje ktura w rosji kosztuje 15tys. tylko mam najwiekszy problem z przewiezieniem tego motorka przez granice, poniewaz tu sa spore opłąty... nadal szukam byłem w czechach na wakacjach ale tam tez mają te po 30TYS. a tamtych w ogóle nie sprowadzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiu Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Panie!Pójdź za radą innych i za kasę jaką miałeś przeznaczyć na Urala kup M'kę albo MW.W tym momencie za te pieniądze kupisz bez problemu motocykl, który posłuży ci conajmniej do pełnoletnosci ( twojej lub twoich dzieci ;) ), a na nich (motocyklach :clap: ) nie stracisz. Przejrzyj sobie "giełdy" z przed paru lat M72 i orginalne MW idą już tylko w cenę(!). Więc jeśli kupisz coś takiego i jakimś trafem ci się nie spodoba, to na pewno nie stracisz po sprzedaży.Przemyśl to bardzo dokładnie, zanim utopisz pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m67 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Dobrze koledzy radzą. Jak masz 15 tys na wydanie kup M-kę i daj do profesjonalnego odnowienia. Przyznam się, że będać jeszcze żołtodziobem kupiłem Urala zamiast Emki. Załuję tego do dnia dzisiejszego. Ural już dawno sprzedany a myślę, że M-ka na pewno została by w kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzior Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 M-72 odpada, jesli juz to MW-750 ale nadal się zastanawiam gdyż takiego urala nikt nie ma mógł bym być troszkę originalny. nie wiem jesli do zimy nie uda mi sie kupić nowego rangera to szukam MW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiu Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 M-72 odpada, jesli juz to MW-750 ale nadal się zastanawiam gdyż takiego urala nikt nie ma mógł bym być troszkę originalny. nie wiem jesli do zimy nie uda mi sie kupić nowego rangera to szukam MW jesteś niereformowalny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m67 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 jesteś niereformowalny ;) Młody jeszcze to nie wie co dobre, ale może dojrzeje o męskiej decyzji. Z rusków, moim zdaniem, to tylko M-ka. Super wygląd, super pozycja za kierownicą. Jest niska, fajne błotniki, koła, suwaczek, sprężynki siodeł, przednie zawieszenie, tłumiczki. A że nie ma napędu i wsteka, a na co to :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzior Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Upierdliwy jestem ;] ale wkoncu w POLSCE http://www.allegro.pl/item205542466_ural_i...mw_m72_bmw.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motozgrzyt Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 NIe powiem ładne cacko :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 O żesz!!!!A słowo ciałem sie stało!A co to za piec tam jest?Ze to niby orginał ural? O ja ignorant jeden:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzior Opublikowano 14 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 O żesz!!!!A słowo ciałem sie stało!A co to za piec tam jest?Ze to niby orginał ural? O ja ignorant jeden:-) Piec originał ruski, 750 ccm Ciekawe jak cyka ;] Ma swój styl prawda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puzel Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 No no, pare gadżetów pozmieniać (przedewszystkim te okropne tlumiki cygara i paskudne lampy) i byłby ciekawy sprzęt. Właściwości terenowe z pewnością ma satysfakcjonujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolsawiak Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 (edytowane) Co jakiś czas śledzę wątek Gear Up .Mam pytanie - czy ów ural ma blokadę mechanizmu różnicowego i mechanizm różnicowy, czy jak wyczytalem w necie jest tam tylko dołanczany napęd na kolo wózka w sytuacjach "awaryjnych" jak wjedziemy w ciężki teren . drugi w tym roku na allegro ,poprzednio był inny za 14 tys. Osobiście poleciłbym Ci MW , sam nabyłem i lekko podrasowałem dla włąsnych potrzeb więc komuś może się nie spodobać .Pozdrawiam http://img175.imageshack.us/my.php?image=56126664zg5.jpg http://img530.imageshack.us/my.php?image=52480163gp9.jpg http://img527.imageshack.us/my.php?image=91609395zr2.jpg http://img523.imageshack.us/my.php?image=68400731cj6.jpg http://img530.imageshack.us/my.php?image=aapi0.jpg Edytowane 14 Czerwca 2007 przez karolsawiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronon Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 no no no moto jak ta lala cymesik szczegolnie ze po tym pozerze wyglada jeszcze lepiej chyle czola!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 ..a wiec to tobie zapalil sie rusek.. :| (na redach ost wyczytalam..) kurde, jak widze spalone zwloki to mi wywraca flaki na druga strone. nie do poznania.. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi