HunterM Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Sobota, trasa katowicka pod Poznaniem - 280 i rozwiązywałem krzyżówkę na baku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek74 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 A4 Wrocław - Opole po raz pierwszy w życiu 190, bez przedniej szyby, Tarbor to myslałem że mi się na grzbiecie rozleci ale wytrzymał, co jakiś czas zwalniałem do 140 aby dokrwić dłonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Wisłostrada, Warszawa, 50km/h. Jeżdzę ostrożnie i zgodnie z przepisami. :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Wisłostrada, Warszawa, 50km/h. Jeżdzę ostrożnie i zgodnie z przepisami. :cool: ojjj to musze uważać ... żeby Cie nie rozjechać :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 ojjj to musze uważać ... żeby Cie nie rozjechać :icon_twisted: Jak doczłapiesz się na Wisłostradę to pogadamy;) Wtedy będę mogła prosić o łagodny wymiar kary... :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 1050 km/h z wiatrem na zachod w strone Miami Boeingiem 747 linii British Airways i ziewalem z nudow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 1050 km/h z wiatrem na zachod w strone Miami Boeingiem 747 linii British Airways i ziewalem z nudow. o kurde, jesteś lepszy niz superman :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 1050 km/h z wiatrem na zachod w strone Miami Boeingiem 747 linii British Airways i ziewalem z nudow. Ueeee ale miałeś wiatr w skrzydła :wink: Oglądałeś Oszukać przeznaczenie? :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Ueeee ale miałeś wiatr w skrzydła :wink: Oglądałeś Oszukać przeznaczenie? :icon_twisted: Myślę, że nie on sam je oszukał :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki69 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 1050 km/h z wiatrem na zachod w strone Miami Boeingiem 747 linii British Airways i ziewalem z nudow. Oj cosik mi tu ściemą zalatuje :icon_razz: :icon_razz: 747 ma prędkość maksymalną poniżej 1000 km/h. Jako, że leciałeś na zachód to nie było opcji załapać się na jet streama, które na obydwu półkulach przepływają z zachodu na wschód. Krócej mówiąc leciałeś pod wiatr, a to raczej nie przyśpiesza samolotu :biggrin: :biggrin: Z powrotem mogłeś lecieć nawet szybciej niż 1050 km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Oj cosik mi tu ściemą zalatuje :icon_razz: :icon_razz: 747 ma prędkość maksymalną poniżej 1000 km/h. Jako, że leciałeś na zachód to nie było opcji załapać się na jet streama, które na obydwu półkulach przepływają z zachodu na wschód. Krócej mówiąc leciałeś pod wiatr, a to raczej nie przyśpiesza samolotu :biggrin: :biggrin: Z powrotem mogłeś lecieć nawet szybciej niż 1050 km/h. A ja z v=x spowodowaną przyciąganiem ziemskim podczas gdy zostałam wypchnięta z samolotu jedynie z plecakiem na grzbiecie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 A ja z v=x spowodowaną przyciąganiem ziemskim podczas gdy zostałam wypchnięta z samolotu jedynie z plecakiem na grzbiecie :D tandem czy skoczek uczen? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 tandem czy skoczek uczen? :D tańcząca z chmurami :D :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Chyba jeszcze tu nie spamowałem. Póki co największa dawka adrenaliny to ponad 100 na szutrowo-gruntowej drodze przez Czarne do Radocyny w Beskidzie Niskim. Orgazm. :buttrock: Moja DRZ 400 SM 120 km/h i balem sie wiecej, na razie wystarczy. Myslalem ze mnie zwieje i balem sie dalej odkrecac :icon_rolleyes: Polecam duale Maxxisa. Strasznie wyją i szybko znikają ale dobrze trzymają się asfaltu. Zasuwam ostro na nich Zakopianką jak jadę w góry i są spoko na winklach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Chyba jeszcze tu nie spamowałem. Póki co największa dawka adrenaliny to ponad 100 na szutrowo-gruntowej drodze przez Czarne do Radocyny w Beskidzie Niskim. Orgazm. :buttrock: Polecam duale Maxxisa. Strasznie wyją i szybko znikają ale dobrze trzymają się asfaltu. Zasuwam ostro na nich Zakopianką jak jadę w góry i są spoko na winklach. Wlasnie kupilem Dunlopy GP Racery :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi