Boa Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 200 jako pasażer na suzuki gs 500 MEGA LOL :D :D :D Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 MEGA LOL :D :D :D niby czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Bo, ponieważ? :bigrazz: Przecież GS500 nawet tylko z kierowcą nie dochodzi do 2zł :P Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 jak nie kolega kupil nówke miał bodajże 220 albo 240 może z zegarami była lipa ale nowy motocykl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 :buttrock: :D :D :D Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilcaster Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 bmw f650 170 km/h :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Bo, ponieważ? :bigrazz: Przecież GS500 nawet tylko z kierowcą nie dochodzi do 2zł :P Boa, to chyba ma problem, żeby dosięgnąć 1.70 :biggrin: dcz333 - przestań wierzyć w bajki, zostań realistą! :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Boa, to chyba ma problem, żeby dosięgnąć 1.70 :biggrin: dcz333 - przestań wierzyć w bajki, zostań realistą! :icon_twisted: patrzylem sie wtedy na licznik ... no ale dobra nie bede sie klucil a jeżeli tak to niezły shit widziałem :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notturno SV Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 patrzylem sie wtedy na licznik ... no ale dobra nie bede sie klucil a jeżeli tak to niezły shit widziałem :banghead: pamietaj ze licznik potrafi klamac ... ja na swoim poprzednim moto jak jezdzilem to mialem na blacie 90 a kumpel mnie samochode mijal obok majac 70 :) wiec wyobraz sobie jaki to moga byc ruznice no ewentualnie GS byl dlubany to moze by sie udalo :) Cytuj Romet Z 125 ----> Suzuki SV 650 S K1 -----> Honda VTR 1000 F 97 :Dhttps://www.facebook.com/WozniakLukaszFotonotek Fotografia Motoryzacyjna i nie tylko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 patrzylem sie wtedy na licznik ... no ale dobra nie bede sie klucil a jeżeli tak to niezły shit widziałem :banghead: Tak, ogromny :biggrin: pamietaj ze licznik potrafi klamac ... Oczywiście, ale bez przesady :biggrin: Najszybszy GS świata :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 A ja kiedyś pozamykałem zegar w ogarze 50 Jestem HARDKOREM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 nie wiem nie jeździłem czymś takim wg mnie ten co zamknie zegar w :icon_twisted: rowerze będzie hardcorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Skoda Octavia 1.6 - 205 km/h i to juz byl max, wiecej nie poleci. do 180 jeszcze jakos idzie ale pozniej to powolutki :) A Gsxr'em jak na razie 250 bylo na autostradzie z dublina do droghedy. Moglo byc wiecej, ale auta przede mna. Moze nastepnym razem bedzie wiecej. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auri Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Po ok. 10 letniej "przerwie" w jeżdżeniu na moto :biggrin: wsiadłem na Zeta... jedyneczka do 3 tys. obrotów, dwójeczka, trójeczka... odkręciłem manetkę na może 20-30% i kiedy obrotomierz przekroczył 3,5tys i doszedł do ok. 6 :biggrin: miałem wrażenie jakbym siedział na F16 i wyprzedzał światło :biggrin: :biggrin: :biggrin: a kierownica mało mi nie wyrwała rąk i o dziwo nie puściła soków :biggrin: a to wszystko, nawet bez przekraczania dopuszczalnej prędkości :crossy: teraz 2zł pomiędzy światłami, to już nie to samo :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 (edytowane) jak nie kolega kupil nówke miał bodajże 220 albo 240 może z zegarami była lipa ale nowy motocykl Nawet niektore 100 konne 600'tki pokroju cbr f2 mają opory dobić 240 a gdzie tam GS do tego. Dane podają ze jedynie GS Slingshot pokazywała 200 max (na papierze) a tej nowej mieć nie mogliscie :) Moja gs leciała 180 i trzeba było ja o to juz błagać. Edytowane 16 Lipca 2009 przez Arni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi