Icea_PL Opublikowano 5 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2004 Wiec dodam jeszcze: Honda MB50-s - 78km/h i ani jednego wiecej, z tjuningowa ofiefką :) :) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtcross Opublikowano 5 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2004 licznikowe 160...straaaaasznie wialo (szczegolnie w TIGERze:>) To było w tą sobotke lasek z prawej lasek z lewej wracałem z Miedzianej Góry w strone Skarżyska' date=' ładny asfalcik no to odkręciłem i doszedłem do 170 km/h a moje wspaniałe TORNADO - cóż za poezja ten szum cos niesamowitego [/quote'] Ja jazde w tigerze zakonczylem przy predkosciach pow 50km/h... I dopoki nie zmienicie kaskow to radzilbym nie przekraczac tej granicy :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazda82 Opublikowano 13 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2004 No to i ja sie pochwale swoją głupotą..........Komara rozpedziłem do prawie 60k/h (do bezyny dolałem troche rozpuszczalnika) symeringi na wale wyjebalo :mrgreen: Malucha po remoncie i dotarciu rozchulałem do 130 na ul.opolskiej zpod kładki do Placu imbramowskiego(Kraków), Wsk niestety tylko 90 z hakiem :cry: , CZ350 na autostadzie z zakopianki do balic z plecaczkiem 140 a ta łajza dalej przyszpieszała, tylko plecaczek bardzo krzyczał :mrgreen: , Starego ploneza rozchulałem do 140, Oplem Vectra 2.0 195k/h trasa Kołobrzeg-Trzebiatów, bardzo wąsko duzo drzew no i samochody z naprzeciwka, jak byłem w woju to jezdziłem Sieną 1.6 100konną no to poszło 190 na autostradzie z Krakowa do Katowic, pomiedzy bramkami na bilecikach bylo 16 minut różnicy. Teraz jeżdze spokojnienie, turystycznie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 14 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2004 licznikowe 160...straaaaasznie wialo (szczegolnie w TIGERze:>) To było w tą sobotke lasek z prawej lasek z lewej wracałem z Miedzianej Góry w strone Skarżyska, ładny asfalcik no to odkręciłem i doszedłem do 170 km/h a moje wspaniałe TORNADO - cóż za poezja ten szum cos niesamowitego Ja jazde w tigerze zakonczylem przy predkosciach pow 50km/h... I dopoki nie zmienicie kaskow to radzilbym nie przekraczac tej granicy :? juz zmienilem:) nie boj sie:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zły człowiek Opublikowano 15 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2004 kiedyś udało mi się nap**dalać moją zmodyfikowaną motorynką 50ccm z układem Twin Turbo i NOS Wet Shot ok. 370km/h. nie była to jednak prędkość graniczna dla tego sprzętu, jednak wskazanie prędkościomierza odczytałem w zakręcie, jak już podnóżki darły o glebę a slider na lewym kolanie stopił się doszczętnie. podejrzewam, że na prostej dałbym radę przekroczyć 450km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 15 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2004 Odejmij 0 od tych wartości co podałeś to się zgodzimy :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINIK200HP Opublikowano 16 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2004 Derbik Predator 50 - 90km/hYamah Aerox 50 - 85km/hPiaggio NTT50 - 90km/h i 105km/h ze sportowym wydeszkiem, filtrem powietrza i wiatrem w plecyYamaha SR250 - 85 na placu manewrowym i 120km/h po miescieSuzuki GZ125 Marauder - 60km/h na placu manewrozymHonda VF750F - 10,5tys.obr. na piatym biegu, czyli pewnie troche ponad 210, licznikowo wiecej.Ale najwiekszy hardcore to byl przejaz Vfa 120km/h przez zwalnajaca hopke na drodze. Wszystkie wartosci sa licznikowe oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 17 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2004 Ja na Fazerze 600 narazie 210 km/h i szybciej sie balem :oops: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 18 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2004 210 na cbr... pewnie dalo sie wiecej ale nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 18 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2004 kilka dni temu 120 :mrgreen: chcialem dojsc do 150 ale z powodu braku szybki w kasku nie bylo by to rozsądne-juz przy 100 plakalem sprzet to honda nsr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 18 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2004 W sobote :buttrock: na Gdańskiej obwodnicy 260 km/h na CBR 600 i podczas tej samej jazdy wyprzedzanie jadącego lewym pasem samochodu po jego lewej stronie przy prędkości około 210 km/h. A dzięcioł z samochodu akurat dobijał jeszcze do lewej i mnie o mało nie zpepchnoł na pas zieleni. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 18 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2004 szybki w kasku nie bylo by to rozsądne-juz przy 100 plakalem Łzy z oczu nie idą z predkości lecz z przyśpieszenia szczególnie jak jeździsz bez kasku ;) Przy ostrym przyśpieszeniu np na mz 150 już przy 70 miałem łzy w oczach i nie pękaj po jakimś czasie oczy sie przyzwyczajają :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomb Opublikowano 19 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2004 Ja na mojej xjcie 195 i chyba jeszcze trochu by poszla ale spekalem Pozdroo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Live Opublikowano 19 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2004 Największy mój spid to jak jechałem z kumplem, ja na junaku czoperze, a on na na dnieprze czoperze, waliliśmy równo alejami w WARSZAWIE, rozumiecie W WARSZAWIE powtarzam dla tych którzy nie słyszeli WARSZAWA, nie wiem jak z tego wyszliśmy ale się udało, powiem wam jedno więcej nie jeżdżę na spidzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 19 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2004 szybki w kasku nie bylo by to rozsądne-juz przy 100 plakalem Łzy z oczu nie idą z predkości lecz z przyśpieszenia szczególnie jak jeździsz bez kasku ;) Przy ostrym przyśpieszeniu np na mz 150 już przy 70 miałem łzy w oczach i nie pękaj po jakimś czasie oczy sie przyzwyczajają :) Gorzej jak przy 70 będziesz miał bliskie spodkanie pokaźnej wielkości owada z okiem.... radze śmigać w kasku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi