pan starszy Opublikowano 4 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2004 te 300 km/h to leciałem na autostradzie {gdzie minołem 1 auto}myśle ,ze tamte drogi są poto aby kręcić Motocykl to cbr xx i wszyścy którzy myślą ,że jest to bajka proponuję wyścigi { może być na kase } :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 4 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2004 te 300 km/h to leciałem na autostradzie {gdzie minołem 1 auto}myśle ,ze tamte drogi są poto aby kręcić Motocykl to cbr xx i wszyścy którzy myślą ,że jest to bajka proponuję wyścigi { może być na kase } :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: hehe i to jest gadka z wysokiego "C", BRAWO :!: hehe ja nie startnę, ale jak ktoś się zdecyduje to dajcie mi znać, wpadnę i może też postawię kasę :!: :buttrock::evil::D:D:D:D:D pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 4 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2004 310 Kmh na mojej Hondzie :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dgree Opublikowano 4 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2004 oo wyscgi wyscigi!!!! extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan starszy Opublikowano 8 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2004 310 na vfr bez jaj :buttrock: :evil: tylko bez kitu bo przyjade i sprawdze{ czy licznik działa prawidłowo} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pete Linde Opublikowano 8 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2004 Hehe, gdzie jest taki pomiar? U mnie na brak wagi nie mogę narzekać więc mogę dobiję do setki :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pete Linde Opublikowano 8 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2004 Thx. Wpisuję na listę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klocek Opublikowano 9 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2004 ja max to ok 205 i to 1 dzień jak moto kupiłem wracając z poznania..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan starszy Opublikowano 31 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2004 wczoraj leciałem 6 pabla do Poznania i miałem około 200 km/h i tu mi coś świeci światłami odkręcam do 220 i dalej świeci zmykam na prawy pas a ten h mnie mija no to ognia dogoniłem go przy 250 ale siedział mi na dupie do samego Poznania taki był kur... twardy :) :D Ale była jazda :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 31 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2004 Samochodem Cie wyprzedził??? 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2004 No Ładnie Panie starszy - to ja juz Ci wiecej mojej R6 nie pozycze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Mój max speed to zamkniecie szafy w V-max'ie - czyli jakies 240km/h, za to utrzymywana przez jakies 30km non stop (autostrada w Niemczech) - to juz straaaaszna walka z wiatrem.. I zurzycie paliwa na granicy 13l/100km :roll: :mrgreen: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas7 Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Mnie tam IKS pokazał 310 i jedyne co jest straszne to hałas i napór wiatru którego moja szyja powyżej 10 sek nie potrafi wytrzymać. (i oczywiście zużycie paliwa na poziomie 15l / 100km) A teraz uwaga do dewotek, w temacie posta nie ma napisane kto lubi jeździć z max prędkością tylko kto ile jechał a to różnica. Ja sam lubie szybką jazde do 240, ale jeszcze bardziej lubie 60 na ślimakach i innych tego typu zakrętach, właśnie z tych powodów zmieniam sprzęt na 600 cc bo w iksie juz musiałem owiewki malować od spodu. A co do odkręcania na prostej to jest to rzeczywiście tylko kwestia odwagi tudzież brawury, bo ja zamieniając 600F na iksa (przed zamianą) odrazu odkreciłem do 290 rzeby sprawdzić czy moto jest odblokowany bo mam niemiecką wersje i bałem sie kupić 100 konną wersje. Jest to duza prędkośc ale mając do dyspozycji 4 pasy w jedną stronę i 3km prostej to naprawde byłem bardziej pos.. w poznaniu jak mi coś nie wszło na winklu przy 100km/h niż na tym "lotnisku" przy 300 km/h dla miejscowych dodam ze miało to miejsce na wyskości makro w strone rudy zaraz za wierzchołkiem pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan starszy Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Ja zmieniłem xx na 600 i jestem delikatnie wku**wiony bo max speed to 260 i słabo ciągnie {mam 110 kg wiec może dlatego -nigdy wiecej 600 najmniej to 900 :) :eek2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2004 (...) no i w konću mogłem sobie zdetonować bombę - czegoś takiego jeszcze w życiu nie miałem :!: (...) Wracałem kiedyś przed północą od kolegi z drugiego końca miasta. Coś u niego chyba zjadłem niedobrego, bo w czasie jazdy myślałem, że eksploduję. Gdyby w pobliżu nikogo nie było, to chyba "postawiłbym" (raczej rozlał, rozbryzgał...) na środku Warszawy. Do domu biegłem z całej siły zaciskając pośladki - jakby gonił mnie jakiś pedofil :) Wpadłem do chałupy, kibelek, i...nastąpiło takie tąpnięcie, że pobudziłem rodzinę. Ja również mówię: nigdy więcej :!: :mrgreen: Dopisane:Wybaczcie obscen. Tak jakoś mi się przypomniało po Waszych dwóch opowieściach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi