vx800 Opublikowano 2 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2003 loony, a co to za sprzęt :FZR400RR 600ccm??? Czyżby RR w symbolu oznaczało dodatkowe 200ccm???A może silnik jest od czego innego???Hę?PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klapek Opublikowano 8 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2003 250km/h sam220km/h z moją kochaną pasażerką (więcej moto nie poszło-próbowałem 3 razy) Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loony Opublikowano 13 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2003 FZR400RR to nazwa modelu (wszyscy mówią ze jest mała), a silnik jest.... od FZR600 i ma 600ccm (i ledwo co się zmieścił - dostęp jest do wszystkiego kijowy). Ale moduł jest od 400RR wiec wkręca sie do 16.000obr - podobno - jeszcze nie sprawdzalem - wrażeń starcza mi do 11000 - ale wierzę bo na module jest jak byk napisane FZR400RR :D Update - nadal 140km/h, ale na Yamaszce - i to w mieście pare sekund po starcie :D Dalej odpuściłem - wolałem nie przeginać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriso Opublikowano 22 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2003 w sumie uważam że nie pasjonująca jest predkość maksymalna. co z ego że tam sie gdzieś na pożyczonym sprzecie kolesia 280 leciało. ja swoją RF'ka 190 z pasażerem narazie leciaem, wiem że 240 poleci bez problemu... Ale i tak uważam że najbardziej ekscytujące jest pierwsze 5 sek. kiedy łapiemy te 130-140 na budziku. przy wiekszych predkościach to można na dobrej drodze polatać. A tak te proste midzy wiochami i same wiochy....160 to max. a i tak wolę jazde po mieście niż poza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 24 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2003 ja na mojej nsr'ce lecialem na prostej 150km/h ale wiatr ostro we mnie dawal,jakby go nie bylo to moze by sie udalo 160km/h ale nie wiem ;d. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dgree Opublikowano 25 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2003 ogar - 52km/hmz250 ~150km/hrower-64hm/h(goora i wiatr) :Dautko-140km/h(scento900) (gonilem moja mz :D dalem sie staremu przejechac :D:D:D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 24 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2003 jak narazie 130 na NSR..wiecej nie chcialem bo dorga sie konczyla...ale wydaje mi sie ze najlepsze jest to przyspieszenie gdy wystraczy tylko trzymac srodkowy pas i machac kierowcom katamaranow w lusterka...to jest caly urok motocykla....albo wyprzedzanie..mmm..piekna sprawa...bieg w dol..ciche "klik" i ogien;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Opublikowano 24 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2003 Podoba mi sie Twoj motocykl, wawrzyn. Bardzo lubie lekkie maszyny. U nas takich za duzo nie ma. Nie pozbywaj sie NSR. Im dluzej bedziesz na niej jezdzil tym lepszym bedziesz motocyklista. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwan Opublikowano 24 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2003 Virago 535 - 155 km/hAfrika 750 - 170 km/hR-1 (dzięki uprzejmości Szwajcara) - 240 km/h (zabrakło odwagi na więcej)jechałem na długiej, pustej zaporze wodnej, zapora była dość wąska więc wrażenie prędkości było inne niż 240 na szerokiej drodze. Zrobiło na mnie ogromne wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 24 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2003 dzieki Janusz...mnie sie tez NSR podoba...narazie nie planuje sie pozbywac...czekam tylko na prawko...troche sie na tym motocyklu podszkole i mysle zrobic kolejny krok w motocyklowe zycie;) a Ty czym jezdzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 1 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2004 prawda nsrki sa super - tez jezdze nsra z 89 ale troche innym modelkiem.... jak na moje 14lat i tej nsrki to dobrze sie dogadujemy :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 1 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2004 prawda nsrki sa super - tez jezdze nsra z 89 ale troche innym modelkiem.... jak na moje 14lat i tej nsrki to dobrze sie dogadujemy :banghead: Pytałem sie juz o to w innym temacie ale nie odpowiedziałes. Śmigasz bez prawka :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIK Opublikowano 1 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2004 Jakies 130 na Hondzie MBX :lol: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 4 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2004 nie predkosc a wygoda.. : ) jezdze na cm 125 i nie interesuje mnie zbytnio czy pojdzie ona 115 czy 130 - nawet jeszcze tego nie sprawdzalem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 4 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2004 Ja swoim Intruzem jechałem max 100 km/h i nie widzę potrzeby jechania szybciej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi