TOMAJ Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 A ja dostałe mmase wskazówek od RSR pablo to czekamy na wskazowki od ciebie :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 (edytowane) Ziut ty juz sie odwal :banghead: taki madrala a wiecej czasu spedzal z kobieta niz na moto z kumplami na Bednarach :D Pablo wszytsko zapamietaj co ci przekaza to pozniej bedziesz nas nauczal :D Edytowane 19 Lipca 2006 przez IBIZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 JA WIEM JUZ JAK ZMODYFIKOWAC REKE ZEBY SIE NIE ŁAMAŁA TAK SZYBKOIMPRA BARDZO FAJNA PABLO CZEKAMY NA TE WSKAZOWKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 mi sie podobało było dobrze na maksa mam nadzieje ze za rok też sie spotkamy na bednarach i moze chłopaki z Bułgarskiej wystartuja w zawodach :flesje: :P :icon_exclaim: moze i ja sie w końcu czegoś naucze bo jak narazie to nic nie umiem :banghead: :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Impreza wyszła spoko... byo coprawda sporo nie małych wtop ale miejmy nadzieje że pozwoli to wyciągnąc wnioski na przyszłośc zeby nie powielać tych samych błędów i spotkamy sie gdzieś(może na innej miejscówce) na imprezie u Pabla która będzie wtedy już całkiem odjazdowa i organizacja będzie TIP TOP. Tak czy siak kupa dobrej zabawy, masa świetnych ludzi, jazda do bólu i znudzenia w najlepszym towarzystwie jakie można sobie wymarzyć w naszym kraju więc napewno nikt z nas nie żałuje dni spedzonych na rozgrzanym do maximum pasie w Bednarach. dzięki za impreze(i organizatorom i uczestnikom) pozdro i do zobaczyska p.s. jakby ktoś miał jakieś ciekawe foty na które sie załapałem będe BARDZO dźwięczny jeślimógłby mi je podesłać na adresik [email protected] albo [email protected] :D :D Sorki że tutaj ale prawie zupełnie nie mam zdjęć ale to norma na takich imprezach- zawsze nadzieja jest w ludziach bo człowiek nie ma czasu ganiac za znajomymi z aparatami.. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 JA WIEM JUZ JAK ZMODYFIKOWAC REKE ZEBY SIE NIE ŁAMAŁA TAK SZYBKO kraszpady czy klatka? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 kraszpady czy klatka? :D Wystarczy zwiotczyć wszystkie mięśnie odpowiednio dużą dawką C2H5OH :icon_exclaim: :P :banghead: :flesje: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 (edytowane) jakby ktoś miał jakieś ciekawe foty na które sie załapałempóki co znalazłem tylko tohttp://img451.imageshack.us/my.php?image=dscf5622vu4.jpg P.S. Marco Link nie działa !!!!póki co wrzuciłem na swój stary serwer tez pewnie długo nie pociągniereszta moich fotek w linkujak ktoś chce jakąś w lepszej jakości to pisać na gg lub prvfotki motoeXtremeshow Edytowane 20 Lipca 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayday Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 A macie jakies fotki ze mna ?? bo u nas cieko wyszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 A macie jakies fotki ze mna ??niestety przegapiłem cały twój występ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi