stasiu Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2003 nie chce mi sie z wami gadac, spadam stad i wiecej nie wracam, zapisze sie na forum zlodziei, mozecie odetchnac z ulgą Odetchnąłem z ulgą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2003 nie chce mi sie z wami gadac, spadam stad i wiecej nie wracam, zapisze sie na forum zlodziei, mozecie odetchnac z ulgą A jest takie ? :twisted: Powodzenia, może kiedyś zmądrzejesz. A co do odwagi - pokażesz dupę w supermarkecie ? Dla mnie to kozactwo jest, a nie batony kraść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 1 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2003 zapraszam do siebie w sprawie tego kradzenia motocykliz chęcią przyjmę cię w swoim garażu pobawimy się, mam różne klucze i wiertarki a najlepszą moją zabawką ostatnio jest kilogramowy toporek, mówię ci, zajebisty tak więc serdecznie zapraszam jeszcze raz gdybyś był zainteresowany to podam Ci bardziej szczegółowe dane (adres, telefon) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 3 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2003 Jak nie to ci paru z nas skopie jajca i będziesz do końca życia śpiewał jak na słowika przystało, bardzo cienkim głosikiemOooo, sprzątanko? Kiedy wyrywamy chwasta? Michał, wyciczka na wybrzeże :) 8) ? bo komus z was zapierdole motocykltwoja odwaga mnie powala :) :wink: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi