ZimnY Opublikowano 22 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 rozumiem ze ten kolo ze sprzęgła nawala? nie zwruciłem uwagi ale mysle ze przy takiej zembatce dało by rade i z gazu bez sprzegła :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodawca Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 moim zdaniem z gazu idzie tez nie zwróciłem uwagi, bo przy takiej zębatce to na 1-ce na pewno pójdzie z gazu, ja wale z klamy ale mam wszystko oryginalne :banghead:;)pzdr Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 przy takiej zębatce idzie z gazu...ale Vmax około 100 :banghead::P nic za darmo. na oryginalnej trzeba strzelać .albo pasazera odpowiedniego na plecy ;):D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 a czy wymiana wydechu duzo daje w GS'ie? ogolnie na pustym to chodzi on troche jak enduro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_YZF Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Mam kumpla który kiedyś bawił się w tuning gs-a, założył filtr k&n, dynojety i sportowy wydech i chodziło całkiem fajnie. Sam wydech też coś da ale raczej tego nie odczujesz, a poza tym głośny wydech czasami wkurza, dlatego ja do swojej przelotki mam dorobioną wstawkę zabijającą decybele i sprawuje się całkiem nieźle.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudolph2 Opublikowano 23 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 Ja waże kolo 80 kg i mam 184 cm, stawałem na podnóżkach pasażera,dawałem pożądnie ze sprzęgła i jednocześnie mono szarpałem za kierownice i wsk-a sła na koło nawet na ubitych gruntowych drogach :P .Jak to jest w GS-ie nie wiem nie miałem okazji jezdzić, ale miałem GPZ 500s i bez sprzęgła nie chciała się podnieść :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don_Corleone Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 nie wiedziałem, że takie rzeczy mozna na gs :banghead: ale trzeba troche posmigac, zeby tak mixowac :P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 nie wiedziałem, że takie rzeczy mozna na gs :banghead: ale trzeba troche posmigac, zeby tak mixowac :P:P Człowieku wszędzie odkopujesz stare tematy. Opamiętaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanshin Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 (edytowane) Ktoś wie może CO TO ZA KAWAŁEK:D?? DZIęki HAHACZ :wink: znacie może jeszcze jakieś kawałki w tym stylu?? Edytowane 11 Grudnia 2006 przez Zanshin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hahacz Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 The White Stripes - Seven Nation Army. Rzeczywiście śmieszno-dziwaczna lawina odkopanych tematów o GS-ie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi