aadamuss Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Witam. Gdzie w Poznaniu lub najbliższej okolicy można przerobić skórzany kombinezon. Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Spróbuj u Darka "Jacker Leather", tel. 604 710 111. Os. Piastowskie 19, w długim bloku obok Biedronki (pierwszy blok po prawej stronie, patrząc od Królowej Jadwigi, równolegly do Warty), trzeba wejść w klatkę schodową mniej więcej w połowie budynku. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 20 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 Fat czy coś tam robiłeś? Czy to jest pewny adres czy dopiero się okaże:))? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 Wymieniałem jedynie zamek w kurtce i jakieś drobne poprawki przy okazji - szybko i porządnie. Kumpel z żoną też coś tam robili (jakąś przeróbkę) i równierz byli zadowoleni. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 20 Marca 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 Adamie, ja przerabiałem skórę w bardzo dobrej firmie kaletniczej z dużym doświadczeniem w przerabianiu kombi motocyklowych. Panie są naprawdę niezłe i ze skórą robią fantastyczne rzeczy. Zakład mieści się na ul. K. Potockiej, to bydynek Domu Kulury Krąg, wejście od tyłu. Musisz jednak wcześniej uzgodnić cenę, generalnie przeróbki skór to nie jest najtańsza sprawa, niemniej tamten zakład mogę polecić. Oczywiście niegdy nie zawadzi wyraźnie zaznaczyć, jak bardzo zależy nam na dobrze wykonanej robocie :Ppzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi