Bodzyn Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 napiszcie tez o ktorej przy radiostacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornetlok Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Jak dobrze pamiętam to ostatnio spotkaliśmy sie na radiostacji koło 14 - 15. W tym roku chyba nie będzie większych zmian... ps. Jeszcze tylko 19 dni :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 hmm 14-15 nie pamietam dokładnie ale wydaje mi sie ze było troszke wczesniej (chyba ze sie myle ) nawet jesli to mysle ze warto wczesniej sie spotkac powiedzmy pod radiostacją koło 12-tej z godzinke poczekac na reszte zeby spokojnie mogli dojechac i walic pod szpile pózniej za duzo zamieszania jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 powiedzmy pod radiostacją koło 12-tej z godzinke poczekac na reszteJaaaasneee, tylko weź pod uwagę że chcąc być na około 13 pod radiostacją musimy z brodą wyjechać około 7 rano.I z tego względu lepiej byłoby pod radiostacją spotkanie zorganizować 14.30-15.00. Potem zostaje tylko "zatankować" w Realu i wszystko gotowe. To zamieszanie ostatnio wynikło z powodu zlotu froum śląskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 śląskie 4um też będzie czy nie (jak było wcześniej mówione)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Czolem! Ja nic na temat slaskiego 4um nie wiem. Jak beda, to beda, ale musza sobie sami swoje domki zalatwic :D. Ostatnio zrobil sie burdel, wiec teraz chce tego uniknac. Co jest??Wplacac!! Zdeklarowalo sie 50 osob, poganialiscie mnie jak psa do zalatwiania domkow, a teraz co ;)??? Chce widziec kase na koncie!! :smile: A tak powazniej, to poki co jest wiecej miejsc do spania niz ludzi. I gdzie tu klimat Rybnika :banghead:?Prot - ten domek, o ktory pytales jest zalatwiony. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpoooookY Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 co miesci sie w tych 25 zl ? bo ja napewno przyjade bo mam 8 km :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Czolem! W tym jest spanie :smile:.A jak zostanie nadmiar kasy, to tez PIWO (przede wszystkim!), kielbasy, chleb... LISTA:1>Prot 2>Kaśka 3>Astarte 4>Konik 5>Mario 6>Kaka 7>Cotlet 8>Bejz 9>Mishel 10>eMDe 11>Jerry 12>Adu 13>PGR 14>Greg15>Motomanka16>Bronx17>Krasnal18>Broda19>Majore20>Zimer21>Mimo_ck22>Bahama23>Amazonka24>Yaco25>Paho26>QuadMan (nie ma Rybnika bez Dresa :banghead:)27>Draco Fisher28>JACA29>Swiruradom30-33> Hornet + dziewczyna + kolega z dziewczyna34>Bodzyn35>Ario36>MarianKa37, 38>Zomb + Plecaczek39, 40, 41> AdamWo42> Sosna 8343, 44> dangel + plecaczek45> Browar46> RAFAL47> redwater48>zbyhu49> TubaPL50> Witas Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 No wlasnie my z Konikiem tez, zeby byc tam na 13 musieli bysmy wyjechac kolo 8 rano, a wolalbym troszke pozniej :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 No wlasnie my z Konikiem tez, zeby byc tam na 13 musieli bysmy wyjechac kolo 8 rano, a wolalbym troszke pozniej :smile: a skąd jedziecie? widzę, że masz Leszno w opisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Czolem! Domki beda - jak co roku - od okolo 16-17 do ugryzienia, wiec na ta godzine trzeba sie ugadac.Czyli o 15 pod Radiostacja :smile:. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 a skąd jedziecie? widzę, że masz Leszno w opisie.Leszno, Leszno ale nauczeni doswiadczeniem i znajac awaryjnosc Witasowej Magny (dokladnie w osotatnim momencie przez wyjazdem) to moze byc roznie :banghead:Poza tym... nie wiem czy z Wrocka nie bede lecial - zdaje sie ze tak :smile:Zbyhu - kasa bedzie, obiecuje... tylko jescze nie teraz :DPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 no ja lecę z Leszna do Wrocka, tam pewnie trza się spyknąć z ekipą wrocławską i na rybol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornetlok Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Jak dla mnie i mojego funfla 15 pasuje idealnie. Heh - jeszcze tylko 18 dni :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 no ja lecę z Leszna do Wrocka, tam pewnie trza się spyknąć z ekipą wrocławską i na rybol. Ja Tez najprawdopodobniej z wrocka pojade, ale napewno z wro jakas wieksza ekipa wyruszymy wiec trzeba bedzie sie dogadac :smile: kase po piatym czy po jutrze wplace :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi